Гостьова лекція від декану факультету менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму МГУ (м.Одеса) Оксани ДИШКАНТЮК

3.05.2024 для викладачів та студентів освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» за запрошенням від кафедри харчових технологій ПДАУ Оксана ДИШКАНТЮК – декан факультету менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму МГУ (м. Одеса), член галузевої експертної ради Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти 24 «Сфера обслуговування», член редколегії фахового видання «Економіка та суспільство», «Acta Academiae Beregsasiensis Geographica et Recreatio», керівник ГО «Фундація розвитку гостинності», провела гостьову лекцію  за темою: «Готельний бізнес Одеського регіону». Лекція проведена в рамках вивчення дисциплін «Готельна справа» та «Готельно-ресторанна індустрія України та світу», відбулась у змішаному форматі, для слухачів онлайн і офлайн. Високий академічний рівень, професійна майстерність, цікавий та пізнавальний матеріал від Оксани ДИШКАНТЮК обумовили зацікавленість та жваве обговорення слухачів. Під час лекції присутні дізнались про передумови для розвитку готельного бізнесу Одеського регіону, загальну характеристику засобів розміщення Одеського регіону, сучасні тренди та показники ринку готельної нерухомості. Окрім основних питань лекції були висвітлені важливі для майбутніх фахівців питання працевлаштування, умові успішної кар’єри, академічної мобільності. Для розвитку ОПП «Готельна справа» були розглянуті аспекти створення регіональних громадських об’єднань. По завершенню були обговорені напрямки подальшої співпраці, підписання меморандуму та академічної мобільності.

   

   

   

   

   

Колектив кафедри, здобувачі вищої освіти щиро вдячний Оксані Володимирівні за високий професіоналізм, доброзичливість та приділений час! Бажаємо подальшого професійного зростання та успіхів в роботі! Сподіваємось на подальші зустрічі та плідну співпрацю!