Поглиблення співпраці між ПДАУ та Управлінням Державного агентства меліорації та рибного господарства у Полтавській області

19 жовтня 2023 року відбулася робоча зустріч щодо створення освітньо-професійної програми 207 Водні біоресурси та аквакультура за участю гаранта ОПП професора Анатолія Поліщука, декана факультету ветеринарної медицини професора Сергія Кулинича, декана факультету технологій тваринництва та продовольства професора Анатолія Шості з начальницею Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Полтавській області Оксаною Кулинич. Під час зустрічі було обговорено зміст, особливості реалізації та перспективи розвитку освітньо-професійної програми 207 Водні біоресурси та аквакультура та подальші вектори співпраці.

Також науково-педагогічний колектив і студенти Полтавського державного аграрного університету мали змогу прослухати цікаву й змістовну лекцію від Оксани Кулинич на тему "Сучасний стан та перспективи розвитку галузі рибного господарства в Україні". Виступи практиків вкрай важливі для розширення світогляду та набуття необхідних знань студентами, тож вдячні Управлінню Державного агентства меліорації та рибного господарства у Полтавській області за  допомогу в оптимізації освітнього процесу! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!