13 травня 2021 р. для студентів 3 курсу спеціальності 181 Харчові технології були проведені настановчі збори з питань проходження виробничої загально-технологічної практики та звітування за її результатами. Збори, в режимі онлайн, провели завідувачка кафедри харчових технологій доцент Ніна Будник та координатор практики зі спеціальності 181 Харчові технології доцент Алла Кайнаш.
Завідувачка кафедри і гарант спеціальності 181 Харчові технології Ніна Будник зазначила, що всі студенти розподілені, згідно укладених договорів про проведення практики студентів ПДАА, на підприємства харчової промисловості, що відповідають вимогам до баз практик. Також, згідно наказу про проведення виробничої загально-технологічної практики, студентам призначені керівники практики від кафедри, до яких необхідно звернутися для заповнення календарного графіку проходження практики та отримання індивідуального завдання по практиці.
Алла Кайнаш провела студентам цільовий інструктаж з охорони праці. Також ознайомила студентів з робочою програмою виробничої практики, акцентувала увагу на основних ключових моментах змісту та оформлення звіту з практики і щоденника. А. Кайнаш нагадала, що усім студентам були роздані, або вислані поштою, щоденники по практиці, які необхідно буде заповнювати протягом проходження практики та завірити печаткою підприємства-бази практики. Детально розповіла про порядок звітування за результатами проходження виробничої загально-технологічної практики.
На завершення настановчих зборів, завідувачка кафедри Ніна Будник акцентувала увагу студентів на своєчасному поданні звітів з практики на перевірку, термінах їх захисту та оголосила орієнтовний склад комісії із захисту звітів по практиці. Також гарант спеціальності оголосила про проведення у вересні-жовтні 2021-2022 навчального року конференції за підсумками проходження практики студентами.