ДИСЦИПЛІНИ |
АНОТАЦІЯ |
ОБОВ’ЯЗКОВА ЧАСТИНА |
|
Дисципліни професійної підготовки |
|
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці |
|
Контроль якості та безпеки продукції молочної та м'ясної галузей |
|
Проектування підприємств молочної і м'ясної галузей |
|
Технологія бродильних виробництв |
|
Технологія води і водопідготовки |
|
Технологія жирів та жирозамінників |
|
Технологія зберігання і переробки зерна |
|
Технологія консервування плодів та овочів |
|
Технологія молока і молочних продуктів |
|
Технологія м'яса, м'ясних продуктів і риби |
|
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів |
|
Технологія цукрового виробництва |
|
Товарознавство і пакування харчових продуктів |
|
ВИБІРКОВА ЧАСТИНА |
|
Дисципліни професійної підготовки |
|
Ветеринарно-санітарна експертиза продукції тваринництва |
|
Гігієна і санітарія харчових підприємств |
|
Основи наукових досліджень |
|
Основи фізіології і гігієни харчування |
|
Технологічне обладнання м'ясо- і молокопереробних підприємств |
АНОТАЦІЯ |
Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі |
|
Технологія оздоровчих харчових продуктів |
|
Технологія функціональних продуктів |
|
Технологія харчових продуктів з водних біоресурсів |
|
Технохімічнй контроль молочної і м'ясної галузей |
|
Харчові добавки |
|
Біоетика і біобезпека | АНОТАЦІЯ |
Біологічно-активні речовини в харчових технологіях | АНОТАЦІЯ |
Біотехнологія в харчовій промисловості | АНОТАЦІЯ |
Комплексна переробка вторинних м'ясних ресурсів | АНОТАЦІЯ |
Менеджмент і маркетинг у галузі | АНОТАЦІЯ |
Прикладна екологія | АНОТАЦІЯ |
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю | АНОТАЦІЯ |
Теоретичні основи харчових виробництв | АНОТАЦІЯ |
Теплотехніка та основи холодильних технологій | АНОТАЦІЯ |
Технічна мікробіологія | АНОТАЦІЯ |
Харчова хімія | АНОТАЦІЯ |