Освітньо-професійна програма ступеня вищої освіти Бакалавр
Рецензії-Відгуки зовнішніх стейкхолдерів
Рецензії-Відгуки від академічної спільноти на ОПП Хачові технології
Рецензії-Відгуки інших стейкхолдерів на ОПП Харчові технології
Зауваження/пропозиції до Проекта ОПП
Наскрізна програма практики здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр
Робоча програма навчальної практики "Вступ до харчових технологій" 2020 р.н
Робоча програма навчальної практики "Загальна технологія харчових виробництв" 2020 стн
Робоча програма Загально технологічної практики 2020 стн
Навчальні дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр
Навчальні дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр стн
Програма атестації здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи "Загальні технології харчових виробництв"