-
Моніторинг залучення здобувачів вищої освіти до наукової роботи (досліджень) за ОП ТВППТ;
-
ТВППТ_Моніторинг якості викладання навчальних дисциплін за ОП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва;
-
Моніторинг рівня професіоналізму науково-педагогічних працівників, задіяних при реалізації ОП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва;
-
Анкета опитування щодо формування індивідуальної освітньої траєкторії ЗВО
-
Моніторинг якості навчання та задоволеності здобувачів вищої освіти (споживачів освітніх послуг) за ОП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва;
-
Моніторинг якості та ефективності самостійної роботи здобувачів вищої освіти ОП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва;
-
Моніторинг рівня професіоналізму науково-педагогічних працівників, задіяних при реалізації ОП;
-
Ставлення до навчання здобувачів вищої освіти за ОП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва на основі принципів академічної доброчесності;
Результати анкетування зво БАКАЛАВР та МАГіСТР