21 грудня 2021 року Всеукраїнська науково-практична конференція "ІННОВАЦІЙНІ ТА РЕСУРСОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ"

21 грудня 2012 року викадачами кафедри проведена Всеукраїнська науково-практична конференція "Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв". 

Участь в коференції взяли викладачі закладів вищої освіти, коледжів, наукові співробітники, аспіранти та здобувачі вищої освіти ступеня вищої освіти бакалавр та магістр.  Було подано більше 40 тез доповідей. Доповідачі представили результати власних досліджень та в режимі "питання-відповідь" обговорили їх значимість та актуальність.  

     

      

За результатами доповідей та усіх поданих тез був сформований збірник. У  збірнику  висвітлено  результати  сучасних  наукових  досліджень  у напрямах:  інноваційні  технології  харчових  виробництв;  ресурсозберігаючі технології  харчових  виробництв;  використання  нетрадиційної  сировини  в технологіях  харчових  продуктів;  актуальні  питання  якості  та  безпечності харчових  продуктів;  обладнання  та  устаткування  харчових  виробництв, інноваційні технології пакування та зберігання харчових продуктів.

 

 

Всі учасники конференції отримали сертифікати.