- 26 листопада 2020 року Участь та перемога студентів спеціальності Харчові технології в щорічному міждисциплінарному семінарі «Студентські роботи за науковою тематикою кафедри інформаційних систем та технологій».
- 11-12 листопада 2020 р. участь у міжнародній науково-практичній конференції «Сучасна наука: проблеми, перспективи, інновації»
- Участь у міжнародній науково-практичній онлайн-конференції «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі»
- Участь викладачів кафедри харчових технологій у міжнародній конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві»
- У міжкафедральній науково-дослідній лабораторії «Субкритичні технології в харчових виробництвах» розпочато дослідження ще в одному науковому напрямі
- НАВЧАННЯ, ВИКЛАДАННЯ ТА НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ У МЕЖАХ ОПП ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ЧЕРЕЗ ІНТЕРНАЦІОНАЛІЗАЦІЮ ДІЯЛЬНОСТІ ЗВО
- ПРАКТИЧНЕ ВПРОВАДЖЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ
- Патентування та інтелектуальна власність за результатами наукових досліджень кафедри харчових технологій
- Патентно-пошукова робота викладачів кафедри
- Закордонне стажування науково-педагогічних працівників
- Участь викладачів кафедри харчових технологій у Міжнародній науково-практичній конференції Варненського університету менеджменту.
- ПОЄДНАННЯ НАВЧАННЯ ТА НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ
- Поєднання науки, наукових досліджень та практичної підготовки студентами спеціальності Харчові технології
- Налагодження наукової співпраці викладачів кафедри 12.02.2020
- Участь викладачів кафедри харчових технологій у міжнародній науково-практичній конференції у Чеському технічному університеті
- 17 травня 2018 року майстер-клас від науковців щодо якості свинини
- Встановлення та випробування коптильної установки