Архів 2019 р.

Профорієнтаційна робота декана факультета Поліщук А.А. та Кодак Т.С. 18 грудня 2019 року

5‒6 грудня 2019 року кафедра харчових технологій факультету ТВППТ провела  Міжнародну конференцію на тему: «Актуальні питання розвитку сироробства і маслоробства: новітні технології, інгредієнти, обладнання, новини законодавства і нормативної бази, проблеми якості»

5-6 грудня викладачі кафедри Кайнаш А.П. та Будник Н.В. в рамках обміну досвіду між ВНЗ відвідали Національний університет харчових технологій  м. Києва

26 листопада 2019 року в рамках трьохсторонньої зустрічі відбувся міжкафедральний круглий стіл «Сучасні підходи до якості та безпечності сировини та готової продукції на підприємствах харчової промисловості». 

Обмін досвідом із закладами вищої освіти м. Полтави 21.11.2019

Тиждень факультету. Презентація спеціальності Харчові технології

10 липня 2019 року  Екскурсія здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології на переробні підприємства ТОВ «АПК Докучаєвські чорноземи»

4 липня екскурсія до ПОЛТАВА-КИЇВСЬКИЙ ПРИКОРДОННО ІНСПЕКЦІЙНИЙ ПУНКТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

2 липня стденти спеціальності Харчові технології відвідали ТОВ "Віват провінція" 

Використання сучасних практик на лабораторних заняттях для здобувачів вищої освіти спеціальності Харчові технології

27 червня 2019 року ознайомча екскурсія до ТОВ «Полтавахліборесурс»

Співпраця науково-педагогічних працівників кафедри із закладами вищої освіти України

24 травня студенти факультету зайняли Перше місце на міжнародній олімпіаді в Литві, м. Каунас.

Встановлення та  випробування коптильної установки 

Відкрите заняття на базі маслозаводу Білоцерківської агропромислової групи 14 травня 2019

Профорієнтаційна робота викладачів кафедри харчових технологій