Презентації та дегустації наукових робіт магістрів в рамках діяльності наукового гуртка
IV наукове засідання кафедри харчових технологій зі здобувачами вищої освіти
Дегустації та презентація робіт здобувачів ВО рівня магістр в рамках діяльності наукового гуртка
Проведення науково-дослідної роботи зі студентами в межах наукового гуртка кафедри
Зустріч зі студентами першого курсу із залученням їх до участі у роботі наукового гуртка
Засідання круглого столу кафедри харчових технологій
Новий напрям в дослідженнях наукового гуртка
Участь керівників та членів наукового гуртка у всеукраїнській науково-практичній конференції «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв» Збірник конференції
Участь гуртківця кафедри харчових технологій Владислава Мірошнікова в закордонній конференції
Участь в роботі наукового конгресу м. Київ. Відео конгресу на сайті: https://uanm.org.ua/archives/721
Участь гуртківців кафедри харчових технологій в конференції (27-28 жовтня 2022 р.) Збірник тез конференціїї.
Презентація наукових робіт магістрів 2 курсу на засіданні наукового гуртка
Проведення наукових досліджень
Засідання круглого столу «Шляхи впровадження та розвиток наукових розробок у промислових умовах»
Дегустації та презентація робіт здобувачів СВО магістр в рамках діяльності наукового гуртка
Розробка рецептури хумуса з ферментованої зеленої гречки
УЧАСТЬ У ЗАСІДАННІ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОГО КРУГЛОГО СТОЛУ «ЦУКРОВИЙ ДІАБЕТ. СТРАТЕГІЇ ЗАХИСТУ»
Наукові дослідження за темою кваліфікаційної роботи
Науково-дослідна робота зво Рудської К.Ю. та Городницької В.О.
Діяльність наукового гуртка за вересень-жовтень 2020 року
18 лютого 2020 огляд результатів роботи за темою науково-дослідних робіт «Удосконалення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів для дитячого харчування»
Фальсифікація продукції ринків м. Полтава