Діяльність гуртка

Презентації та дегустації наукових робіт магістрів в рамках діяльності наукового гуртка

IV наукове засідання кафедри харчових технологій зі здобувачами вищої освіти

Дегустації та презентація робіт здобувачів ВО рівня магістр в рамках діяльності наукового гуртка

    

Проведення науково-дослідної роботи зі студентами в межах наукового гуртка кафедри

Зустріч зі студентами першого курсу із залученням їх до участі у роботі наукового гуртка

Засідання круглого столу кафедри харчових технологій

Новий напрям в дослідженнях наукового гуртка

 

  

Участь керівників та членів наукового гуртка у всеукраїнській науково-практичній конференції «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв»  Збірник конференції

Участь гуртківця кафедри харчових технологій Владислава Мірошнікова в закордонній конференції

Участь  в роботі наукового конгресу м. Київ.  Відео конгресу на сайті: https://uanm.org.ua/archives/721 

Участь гуртківців кафедри харчових технологій в конференції (27-28 жовтня 2022 р.) Збірник тез конференціїї.

Презентація наукових робіт магістрів 2 курсу на засіданні наукового гуртка

   

Проведення наукових досліджень

 

Засідання круглого столу «Шляхи впровадження та розвиток наукових розробок у промислових умовах» 

 

Дегустації та презентація робіт здобувачів СВО магістр в рамках діяльності наукового гуртка

 

Розробка рецептури хумуса з ферментованої зеленої гречки

 

УЧАСТЬ У ЗАСІДАННІ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОГО КРУГЛОГО СТОЛУ «ЦУКРОВИЙ ДІАБЕТ. СТРАТЕГІЇ ЗАХИСТУ»

 

Засідання наукового гуртка зі здобувачами СВО магістр спеціальності харчові технології – вибір напрямку досліджень

 

Наукові дослідження за темою кваліфікаційної роботи

 

Науково-дослідна робота зво Рудської К.Ю. та Городницької В.О. 

 

Діяльність  наукового гуртка за вересень-жовтень 2020 року

 

18 лютого 2020 огляд результатів роботи за темою науково-дослідних робіт «Удосконалення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів для дитячого харчування»

 

Фальсифікація продукції ринків м. Полтава