Офлайн навчання є традиційним методом під час якого студенти відвідують лекції, семінари, тренінги, практичні та лабораторні заняття. Порівнюючи з онлайн навчанням, офлайн навчання надає більше можливостей для особистої взаємодії та співпраці студенту з викладачем, а також може бути більш структурованим та організованим, що сприяє кращому засвоєнню матеріалу.
Під час лабораторного заняття з навчальної дисципліни «Технологія м’яса і м’ясопродуктів», яке проводила завідувач кафедри Ніна БУДНИК для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології були відпрацьовані методики визначення якості м’яса за органолептичними та фізико-хімічними показниками. В лабораторних умовах досліджували свіжість м’яса за показниками рН, якісної реакції з пероксидазою та визначенню продуктів первинного розпаду білків в бульйоні. Визначали якість мяса птиці, свинини та яловичини, яке реалізується в роздрібній торгівельній мережі м. Полтава.
Після проведених досліджень студенти зробили висновки про якість досліджуваних зразків та їх відповідність вимогам нормативно-технічної документації.