Досягнення програмних результатів навчання на лабораторних роботах в межах ОП Харчові технології магістерського рівня вищої освіти

Сучасний стан науково-технічного забезпечення виробничих лабораторій підприємств харчової промисловості висуває високі  вимоги до майбутніх технологів, що передбачають володіння сучасними методами та методиками визначення показників якості та безпеки сировини та харчових продуктів, вміння опрацьовувати результати експериментальних досліджень.


Під час лабораторних робіт з освітньої компоненти «Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів», які проводить доцентка Алла КАЙНАШ зі здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти опановують, зокрема, хімічні методи дослідження якісних показників та способів фальсифікації солодковершкового та безлактозного масла, різних видів меду та ковбасних виробів.