EXPERTISE CENTER "MILK LOCAL PRODUCT"

 

У Полтавському державному аграрному університеті створено експертний центр (передумови для подальшого кластеру), присвячений молочному виробництву з акцентом на локальний продукт. Нашим партнером в проєкті є фермерське господарство Добро-Крафт, яке забезпечує реалізацію проекту та виступає одним із ключових компонентів у створенні виробничого кластеру для виробництва молочної продукції. Господарство слугує практичною базою для студентів Полтавського державного аграрного університету з напряму виробництва і переробки козячого молока.

Викладачі, аспіранти та студенти ПДАУ отримують можливість проводити на базі господарства наукові дослідження, виконувати магістерські та дисертаційні роботи. Крім того, фермерським господарством планується розширення виробництва та створення молочної продукції з високими харчовими властивостями, що сприятиме збільшенню виробництва місцевої продукції на Полтавщині та створення нових робочих місць.

ДІЯЛЬНІСТЬ

19.10.21 Уже завтра розпочне роботу експертний центр “Milk Local Product” Розпочав роботу експертний центр "Milk Local Product"

20.10.21 На базі ПДАУ розпочав роботу експертний центр “Milk Local Product”

29.10.21 Відкриття експертного центру «Milk Local Product»

30.11.21 Друге засідання Ради експертного центру

30.11.21 Експертний центр «Milk Local Product» ПДАУ налагоджує співпрацю зі стейкхолдерами

03.06.22 У ПДАУ на мінілінії виготовляють авторські сири для харчування переселенців

12.07.22 У Полтаві в аграрному університеті варять сир для переселенців

20.07.22 Команда "1+1" завітала на мінілінію з виготовлення авторських сирів, яка з'явилася в ПДАУ

25.03.23 Полтавськими сирами смакували в Німеччині

19.07.23 Сири з козиного молока не тільки надзвичайно корисні, а й смачні

2.12.23 Результати дисертаційної роботи здобувачки вищої освіти ступеня доктора філософії Юлії Карбан

2.12.23 Дегустаційна оцінка крафтових сирів, виготовлених в експертному центрі «Milk Local Product»

29.02.24 Крафтові м‘які сири, вироблені в експертному центрі «Milk Local Product»

01.04.24 Відбулося засідання Ради експертного центру “Milk Local Product”

05.04.24 Розпочався навчальний курс з вивчення «Технологія виготовлення сирів і кисломолочних продуктів»

17.06.24. Проведено навчальний курс «Технологія виготовлення сирів і кисломолочних продуктів»