ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв»

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
Запрошуємо вас взяти участь у роботі ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв», що відбудеться 24 грудня 2024 року.
Організатором конференції є кафедра харчових технологій Полтавського державного аграрного університету.
Метою конференції є оприлюднення та всебічне обговорення теоретичних та прикладних результатів наукових досліджень щодо інноваційних та ресурсозберігаючих технологій харчових виробництв та готельно-ресторанного бізнесу молодих учених, докторантів, аспірантів, здобувачів вищої освіти.
ОСНОВНІ ТЕМАТИЧНІ НАПРЯМИ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ:
1. Інноваційні технології харчових виробництв.
2. Ресурсозберігаючі технології харчових виробництв.
3. Використання нетрадиційної сировини в технологіях харчових продуктів.
4. Актуальні питання якості та безпечності харчових продуктів.
5. Обладнання та устаткування харчових виробництв.
6. Інноваційні технології пакування та зберігання харчових продуктів.
7. Інновації в готельно-ресторанному бізнесі.
Робочі мови конференції: українська, англійська.

ДЛЯ УЧАСТІ В КОНФЕРЕНЦІЇ
необхідно заповнити заявку на участь у конференції, та надіслати електронний варіант тез доповідей на e-mail: conferenc- food_technology@ukr.net – не пізніше 22 грудня 2024 р. Підтвердження про отримання матеріалів буде направлено авторам протягом двох робочих днів. У разі неотримання повідомлення просимо повторити відправлення. Участь у конференції безкоштовна, збірник у форматі .pdf буде надісланий авторам на електронну пошту, вказану в заявках, протягом двох тижнів після проведення конференції.
Початок роботи конференції – 11-00.
Регламент для учасників: для доповіді - до 10 хвилин, для виступів і повідомлень – до 5 хвилин.
Посилання на он-лайн засідання:
ІІ Міжнародна науково-практична конференція "Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв"
Вівторок, 24 грудня · 11:00 – 17:00 Часовий пояс: Europe/Kiev
Інформація для приєднання до зустрічі Google Meet
Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/gqy-tyqd-eug
Також матеріали конференції будуть розміщені на сторінці кафедри харчових технологій Полтавського державного аграрного університету за посиланням: https://www.pdau.edu.ua/department/kafedra-tehnologiyi- pererobky-produkciyi-tvarynnyctva

Інформаційний лист до конференції - https://www.pdau.edu.ua/sites/default/files/node/17029/tinywow_inform_ly...