Стандарт вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 Харчові технології
Освітньо-професійна програма ступеня вищої освіти Бакалавр
Рецензії-Відгуки стейкхолдерів
Рецензії-Відгуки зовнішніх стейкхолдерів на ОПП Харчові технології
Рецензії-Відгуки від академічної спільноти на ОПП Харчові технології
Рецензія-Відгук на проєкт ОПП 2022-2023 н.р. (4)
Зауваження / пропозиції до Проєкта ОПП
-
Наскрізна програма практики здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр
-
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи "Загальні технології харчових виробництв"
Каталог освітніх компонент
Навчальні дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр
Навчальні дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр стн