Стандарт вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 Харчові технології
Освітньо-професійна програма ступеня вищої освіти Бакалавр
Освітньо-професійна програма першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі змінами МОН
Рецензії-Відгуки стейкхолдерів
Рецензії-Відгуки зовнішніх стейкхолдерів на ОПП Харчові технології
Рецензії-Відгуки від академічної спільноти на ОПП Харчові технології
Рецензія-Відгук на проєкт ОПП 2024-2025 н.р.
Зауваження / пропозиції до Проєкта ОПП
Наскрізна програма практики здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня
Програма атестації здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи "Загальні технології харчових виробництв"
Каталог освітніх компонент
Навчальні дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр