Інформація про зміст навчання здобувачів вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ОКР Бакалавр 2022 р.н.

Стандарт вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 204 Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва

Освітньо-професійна програма ступеня вищої освіти Бакалавр
     

Рецензії-Відгуки стейкхолдерів

РЕЦЕНЗІЯ –  директор ВСК "Злагода"  Віталій МАСЛЯК

РЕЦЕНЗІЯ – заступник директора з науково-виробничої і фінансової діяльності Інституту свинарства і АПВ НААН  Костянтин ПОЧЕРНЯЄВ

РЕЦЕНЗІЯ – директор ПП "Білоцерківська агропромислова група"  Роман КОВАЛЕНКО

Зауваження / пропозиції до Проєкта ОПП

 

Наскрізна програма практики здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр

Програма атестації здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр

Методичні рекомендації для виконання курсового проекту 

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи

Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи

Навчальні дисципліни  підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр