Інформація про зміст навчання здобувачів вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ОКР Бакалавр 2023 р.н.

Стандарт вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 204 Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва

Освітньо-професійна програма ступеня вищої освіти Бакалавр
    

Рецензії-Відгуки стейкхолдерів

ВІДГУК – заступник директора з наукової роботи  Інституту тваринництва НААН  Ігор КОРХ

ВІДГУК – доцент кафедри товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи ВНЗ Укооспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"  Юрій БУРГУ

РЕЦЕНЗІЯ – директор ТОВ "Агрофірма "Соняшник"" Олександр ЯРЕСЬКО

Зауваження / пропозиції до Проєкта ОПП

 

Навчальний план підготовки здобувачів вищої освіти Бакалавр

Наскрізна програма практики здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр

Програма атестації здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр

Методичні рекомендації для виконання курсової роботи

Методичні рекомендації для виконання курсового проекту

Методичні рекомендації до виконання курсового проекту

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи

Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи

Навчальні дисципліни  підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр