Інформація про зміст навчання здобувачів вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ОКР Бакалавр 2024 р.н.

Стандарт вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 204 Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва

Освітньо-професійна програма ступеня вищої освіти Бакалавр

Освітньо-професійна програма ступеня вищої освіти Бакалавр_змінено 
    

Рецензії-Відгуки стейкхолдерів

РЕЦЕНЗІЯ – головний технолог ФГ "Ваці"  Анатолій СКОРИК

ВІДГУК – директор ТОВ "НВП"Глобинський  свинокомплекс" Микола КРЕМЕЗЬ

ВІДГУК – доцент кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій Миколаївського національного аграрного університету  Руслан ТРИБРАТ

Зауваження / пропозиції до Проєкта ОПП

 

Навчальний план підготовки здобувачів вищої освіти Бакалавр

Наскрізна програма практики здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр

Програма атестації здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр

Програма атестаційного екзамену

Методичні рекомендації для виконання курсового проекту

Методичні рекомендації до виконання курсового проекту

Методичні рекомендації до виконання курсового проекту

Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи

Навчальні дисципліни  підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр