Конференція за результатами проходження студентами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології загально-технологічної практики

03 жовтня 2024 року відбулася конференція за підсумками проходження здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології загально-технологічної практики.

Відповідно до затверджених графіків навчального процесу загально-технологічна практика у здобувачів 3 курсу нормативного терміну навчання та 1 курсу скороченого терміну навчання (2 роки навчання) проходила з 10 червня по 05 липня 2024 року.

На початку конференції координатор практики зі спеціальності Харчові технології Віктор Юхно привітав учасників і наголосив на значенні практичної підготовки у формуванні загальних та фахових компетентностей і програмних результатів навчання у здобувачів.

У роботі конференції взяли активну участь здобувачі вищої освіта: Дичко Анна, Дерев’янко Олена, Кочубей Софія, Руденко Максим, Надточій Владислав, Козел Каріна в онлайн режимі долучилися – Сивокінь Анна, Семенко Віталій, Решітько Карина, Литвиненко Марія, Завгородня Яніна. Студенти розповіли про особливості проходження загально-технологічної практики в умовах різних підприємств Полтавської області та охоче відповіли на запитання учасників конференції.

До обговорення результатів проходження загально-технологічної практики долучилися доценти кафедри харчових технологій Алла Кайнаш, Володимир Тендітник, Олена Калашник, Віктор Юхно.

З метою забезпечення студентоцентрованого підходу при організації проведення практик студентами Полтавського державного аграрного університету в період захисту звітів про проходження практики було проведено анкетування «Практика очима студентів», результати якого допомагають виявити ставлення студентів до проходження практики, її змісту та обсягів, а також визначити рівень методичного забезпечення, систематичності й повноти консультування.