МІЖНАРОДНЕ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

З 15 березня по 22 березня 2021 року в м. Люблін (Республіка Польща) було організовано та проведено Міжнародне підвищення кваліфікації (Вебінар) на тему: «Он-лайн навчання як новітня форма сучасної освіти на прикладі платформи Google Meet, Google Classroom», в якому взяли участь завідувачка кафедри харчових технологій, доцентка, к.т.н Ніна Будник, доцентка, к.т.н. Алла Кайнаш та доцентка, к.с-г.н. Ольга Бараболя. Організатором міжнародного підвищення кваліфікації (Вебінару) був Інститут Науково-дослідний Люблінського науково-технологічного парку та IESF Міжнародна фундація науковців та освітян.
Враховуючи умови сьогодення - майже постійного здійснення освітнього процесу з використанням дистанційних технологій навчання, науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти повинні постійно підвищувати свій професійний рівень шляхом використання нових методів навчання і способів комунікації з метою створення й забезпечення інтенсивних, інформативних та якісних дистанційних курсів з навчальних дисциплін.
Так, під час Вебінару, викладачі кафедри харчових технологій підвищили кваліфікацію в розрізі таких навчальних дисциплін: «Технологія м’яса і м’ясних продуктів», «Контроль якості та безпечності харчових продуктів», «Технологія хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів» та детально ознайомилися із організацією дистанційного навчання в системі Google Meet, Google Classroom, створенням дистанційного курсу в Google Classroom, особливостями створення тестів та завдань на платформі Google Classroom, окремими можливостями платформ Google Meet та Google Classroom у онлайн навчанні.
За результатами Міжнародного підвищення кваліфікації учасниці Вебінару отримали відповідні сертифікати із зарахуванням 1,5 кредити ЄКТС (45 годин).