ІV Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ У ВНУТРІШНІЙ І ЗОВНІШНІЙ ТОРГІВЛІ: СУЧАСНІ ВЕКТОРИ РОЗВИТКУ І ПЕРСПЕКТИВИ» ЗБІРНИК Матеріалів конференції СЕРТИФІКАТИ
Лекція Saeid Karkehabadi, професора кафедри молекулярних наук Шведського інституту
МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТА РЕСУРСОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ» ЗБІРНИК Матеріалів конференції
Участь кафедри харчових технологій в Міжнародній науково-практичній конференції Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»
Співпраця викладачів кафедри з наукової спільнотою закладів вищої освіти
Співпраця викладачів кафедри Харчових технологій з науковою спільнотою провідних закладів вищої освіти України
10 лютого 2022 року Участь в роботі разової спеціалізованої вченої ради ДФ 55.859.029
Реалії міжнародної співпраці на кафедрі Харчових технологій
26 листопада 2021 році у Полтавському державному аграрному університеті відбулось друге засідання Ради експертного центру “Milk Local Product”
26–29 жовтня 2021 року тренінг у межах реалізації проєкту ERASMUS+ «Підвищення спроможності університетів ініціювати та брати участь у розвитку кластерів на принципах інновацій та сталості» (UniClaD), № 609944-EPP-1-2019-1-LT-EPPKA2-CBHE-JP
Участь викладачів кафедри харчових технологій в дискусії «Ягідний агробізнес: національні та міжнародні тренди», яка проводилася в рамках проекту «МініМВА від Ukrainian Food Valley»
11-12 листопада 2021 року Участь викладачів кафедри харчових технологій в Міжнародній науково-практичній конференції «Якість і безпека харчових продуктів»
26–29 жовтня 2021 року тренінг у межах реалізації проєкту ERASMUS+ «Підвищення спроможності університетів ініціювати та брати участь у розвитку кластерів на принципах інновацій та сталості» (UniClaD), № 609944-EPP-1-2019-1-LT-EPPKA2-CBHE-JP
21 жовтня 2021 року відкриття експертного центру «Milk Local Product»
6 жовтня 2021 року проведення міжнародного наукового онлайн-семінару «Високий тиск – інноваційна технологія харчових продуктів», спікер Сукманов Валерій Олександрович
18 березня 2021 року засідання в межах проекту програми ЕРАЗМУС+
14-15 вересня 2020 року за ініціативи Полтавської державної аграрної академії було проведено Міжнародну конференцію на тему «Сучасні технології і обладнання для виробництва молочної продукції»
6-7 лютого 2020 року було проведено Міжнародну конференцію на тему «Актуальні питання виробництва молочної продукції: новітні технології, обладнання, інгредієнти, новини законодавчої і нормативної бази, проблеми якості»
5-6 грудня 2019 року за ініціативи Полтавської державної аграрної академії було проведено Міжнародну конференцію на тему: «Актуальні питання розвитку сироробства і маслоробства: новітні технології, інгредієнти, обладнання, новини законодавства і нормативної бази, проблеми якості»
12-13 вересня 2019 року за ініціативи Полтавської державної аграрної академії було проведено Міжнародну конференцію на тему: «Сучасні технології і обладнання для виробництва молочної продукції»
7-8 лютого 2019 року за ініціативи Полтавської державної аграрної академії було проведено Міжнародну конференцію на тему: «Актуальні питання виробництва молочної продукції: новітні технології, інгредієнти, обладнання, новини законодавства і нормативної бази, проблеми якості»
22-23 лютого 2018 року кафедрою технології переробки продукції тваринництва факультету ТВППТ було проведено Міжнародну конференцію на тему: «Актуальні питання виробництва молочної продукції: новітні технології, обладнання, новини законодавства, нормативна база, проблеми якості»