Міжнародні наукові заходи науково-педагогіних працівників

 

ІV Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ У ВНУТРІШНІЙ І ЗОВНІШНІЙ ТОРГІВЛІ: СУЧАСНІ ВЕКТОРИ РОЗВИТКУ І ПЕРСПЕКТИВИ» ЗБІРНИК Матеріалів конференції СЕРТИФІКАТИ

Лекція Saeid Karkehabadi, професора кафедри молекулярних наук Шведського інституту

МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТА РЕСУРСОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ» ЗБІРНИК Матеріалів конференції

Участь кафедри харчових технологій в Міжнародній науково-практичній конференції  Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»

Співпраця викладачів кафедри з наукової спільнотою закладів вищої освіти

Співпраця викладачів кафедри Харчових технологій з науковою спільнотою провідних закладів вищої освіти України

10 лютого 2022 року Участь в роботі разової спеціалізованої вченої ради ДФ 55.859.029

Реалії міжнародної співпраці на кафедрі Харчових технологій

26 листопада 2021 році у Полтавському державному аграрному університеті відбулось друге засідання Ради експертного центру “Milk Local Product”

26–29 жовтня 2021 року тренінг у межах реалізації проєкту ERASMUS+ «Підвищення спроможності університетів ініціювати та брати участь у розвитку кластерів на принципах інновацій та сталості» (UniClaD), № 609944-EPP-1-2019-1-LT-EPPKA2-CBHE-JP

Участь викладачів кафедри харчових технологій в дискусії «Ягідний агробізнес: національні та міжнародні тренди», яка проводилася в рамках проекту «МініМВА від Ukrainian Food Valley»

11-12 листопада 2021 року Участь викладачів кафедри харчових технологій в Міжнародній науково-практичній конференції «Якість і безпека харчових продуктів»

26–29 жовтня 2021 року тренінг у межах реалізації проєкту ERASMUS+ «Підвищення спроможності університетів ініціювати та брати участь у розвитку кластерів на принципах інновацій та сталості» (UniClaD), № 609944-EPP-1-2019-1-LT-EPPKA2-CBHE-JP

21 жовтня 2021 року відкриття експертного центру «Milk Local Product»

6 жовтня 2021 року проведення міжнародного  наукового онлайн-семінару  «Високий тиск – інноваційна технологія харчових продуктів», спікер Сукманов Валерій Олександрович

18 березня 2021 року засідання в межах проекту  програми ЕРАЗМУС+

14-15 вересня 2020 року за ініціативи Полтавської державної аграрної академії було проведено Міжнародну конференцію на тему «Сучасні технології і обладнання для виробництва молочної продукції»

6-7 лютого 2020 року було проведено Міжнародну конференцію на тему «Актуальні питання виробництва молочної продукції: новітні технології, обладнання, інгредієнти, новини законодавчої і нормативної бази, проблеми якості»

5-6 грудня 2019 року за ініціативи Полтавської державної аграрної академії було проведено Міжнародну конференцію на тему: «Актуальні питання розвитку сироробства і маслоробства: новітні технології, інгредієнти, обладнання, новини законодавства і нормативної бази, проблеми якості»

12-13 вересня 2019 року за ініціативи Полтавської державної аграрної академії було проведено Міжнародну конференцію на тему: «Сучасні технології і обладнання для виробництва молочної продукції»

7-8 лютого 2019 року за ініціативи Полтавської державної аграрної академії було проведено Міжнародну конференцію на тему: «Актуальні питання виробництва молочної продукції: новітні технології, інгредієнти, обладнання, новини законодавства і нормативної бази, проблеми якості»

22-23 лютого 2018 року кафедрою технології переробки продукції тваринництва факультету ТВППТ було проведено Міжнародну конференцію на тему: «Актуальні питання виробництва молочної продукції: новітні технології, обладнання, новини законодавства, нормативна база, проблеми якості»