Білий Д.Д. Роль активатора плазміногену у патогенетичних механізмах новоутворень |
3 |
Бассараб В.П., Лісова Н.Е., Максимович О.А., Михалюк О.В., Неділька Г.Ю., Федор Г.Ю. Гематологічні та біохімічні показники сироватки крові курей при застосуванні комплексної кормової добавки |
8 |
Бородиня В.І., Чміль Е.В. Етіологія, поширення, діагностика і ефективність лікування свиноматок з синдромом ММА |
12 |
Дмитренко Н.І. Найбільш поширені причини смертності цуценят до 14-денного віку |
17 |
Журенко О.В. Вплив суспензії сетарій на організм тварин |
23 |
Карповський В.І. Постой Р.В.,. Криворучко Д.І., Шапошнік В.М. Вплив наноаквахелатів мінеральних речовин на обмін вуглеводів в організмі корів у період лактопоезу |
27 |
Кладницька Л.В., Величко С.В. Дослідження ліктьового суглоба собак на дисплазію |
31 |
Козловська Г.В. Адгезивна характристика штамів Yersinia Enterocolitica, виділених зі зразків продуктів забою великої рогатої худоби |
36 |
Крива О.А. , Чумак В.О. , Сухін В.М. Біотестування на інфузоріях засобів знезараження води, які містять метали |
42 |
Макарчук О.В., Сердюков Я.К. Патомоpфологія піометpи у кішок |
46 |
Максін В.І. , Аретинська Т.Б., Трокоз В.О. Антисептичні та лікувальні властивості «Йодіс-концентрату» при використанні в шовківництві |
54 |
Музика Д.В. Антигенні властивості асоційованих інактивованих препаратів вірусу грипу птиці та ньюкаслської хвороби при введенні сільськогосподарській птиці різних видів |
59 |
Сахнюк В.В., Букалова Н.В. Критерії оцінки показників якості та безпечності м’яса свиней, хворих на ехінококоз |
65 |
Соловйова Л.М., Сонгаль І.О. Лікування курей за еймеріозу |
70 |
Тишківська Н.В. Контроль якості варено-копчених ковбас, виготовлених в умовах ТОВ “Поліс” м. Біла Церква |
74 |
Улько Л.Г. Динаміка імунологічних та біохімічних показників крові корів при асоціативних бактеріозах кінцівок |
79 |
Хіцька О.А. Ветеринарно-санітарний контроль якості та безпеки напівкопчених ковбас |
85 |
Чумак В.О. , Свіженко І.В. Доцільність застосування сухих підкислювачів з метою корекції розладів травлення у молодняку свиней |
89 |
Шарандак П.В. Вплив фізіологічного стану вівцематок Марківського району Луганської області на фосфорно-кальцієвий обмін |
93 |
Яценко І.В. , Сененко Є.О. Науково-методичне обгрунтування ветеринарно-санітарної експертизи, визначення якості та безпечності продуктів забою курчат-бройлерів при застосуванні їм нутріцевтика аргентонаноаквахелату та Сел-Плексу |
99 |
ПОДІЇ |
109 |
АННОТАЦИИ |
110 |
ANNOTATION |
115 |