Науковий гурток «Технологічний інжиніринг переробних підприємств»

Чергове засідання гуртка «Технологічний інжиніринг переробних підприємств»

19 квітня 2024 року відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка «Технологічний інжиніринг переробних підприємств». Керівник гуртка професор Скрипник В. О. розповів гуртківцям про принципи роботи установки для двостороннього смаження м’яса під тиском, яку розробили науковці кафедри механічної та електричної інженерії інженерно-технологічного факультету, а доцентка Юлія Левченко ознайомила студентів з особливостями процесів, що відбуваються у м’ясі під час теплового оброблення, видами смаження та перевагами кожного зі способів.

 

Читати далі ...


Перше засідання наукового гуртка «Технологічний інжиніринг переробних підприємств» (керівники Скрипник В. О., Левченко Ю. В.)