Навчальні дисципліни |
АНОТАЦІЯ |
Біофізика |
|
Біохімія |
|
Вища математика |
|
Економіка підприємства |
|
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
|
Інформаційні технології |
|
Історія України |
|
Історія української культури |
|
Основи фахової діяльності |
|
Правознавство |
|
Технічна мікробіологія |
|
Українська мова (за професійним спрямуванням) |
|
Фізичне виховання |
|
Філософія |
|
Хімія |
|
Автоматизація виробничих процесів |
|
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці |
|
Інженерна і комп’ютерна графіка |
|
Контроль якості та безпеки харчових продуктів |
|
Органзація та планування діяльності підприємства |
|
Основи наукових досліджень |
|
Прикладна механіка |
|
Проектування харчових виробництв |
|
Процеси і апарати харчових виробництв |
|
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю |
|
Технологічне обладнання харчових виробництв |
|
Технологія бродильних виробництв |
|
Технологія води і водопідготовки |
|
Технологія жирів та жирозамінників |
|
Технологія зберігання і переробки зерна |
|
Технологія консервування плодів та овочів |
|
Технологія молока і молочних продуктів |
|
Технологія м'яса і м'ясних продуктів |
|
Технологія хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів |
|
Технологія цукру та кондитерських виробництва |
|
ВИБІРКОВА ЧАСТИНА |
|
Дисципліни професійної підготовки |
|
Біохімія молока і м’яса |
|
Гігієна і санітарія харчових підприємств |
|
Екологічна експертиза та утилізація відходів |
|
Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини |
|
Мікробіологія молока та м’яса |
|
Основи фізіології і гігієни харчування |
|
Реологія харчових продуктів |
|
Тваринництво |
|
Теоретичні основи харчових виробництв |
|
Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі |
|
Технологія продуктів дієтичного харчування |
|
Технологія харчових продуктів з водних біоресурсів |
|
Товарознавство і пакування харчових продуктів |
|
Харчові добавки |
|
Раціональне харчування людей |
АНОТАЦІЯ |