Навчальні дисципліни 181 "Харчові технології" 2019 р.н.

Навчальні дисципліни

АНОТАЦІЯ

Біофізика АНОТАЦІЯ
Вища математика АНОТАЦІЯ
Економіка підприємства АНОТАЦІЯ
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) АНОТАЦІЯ
Інформаційні сиситеми та технології АНОТАЦІЯ
Історія та культура України АНОТАЦІЯ
Основи фахової діяльності АНОТАЦІЯ
Правознавство АНОТАЦІЯ
Технічна мікробіологія АНОТАЦІЯ
Українська мова (за професійним спрямуванням) АНОТАЦІЯ
Фізичне виховання АНОТАЦІЯ
Філософія АНОТАЦІЯ
Хімія АНОТАЦІЯ

Безпека життєдіяльності та основи охорони праці

АНОТАЦІЯ

Біохімія

АНОТАЦІЯ

Екологічна експертиза та утилізація відходів АНОТАЦІЯ

Інженерна і комп'ютерна графіка

АНОТАЦІЯ

Контроль якості та безпеки харчових продуктів

АНОТАЦІЯ

Органзація та планування діяльності підприємства АНОТАЦІЯ

Прикладна механіка

АНОТАЦІЯ

Проектування харчових виробництв

АНОТАЦІЯ

Процеси і апарати харчових виробництв

АНОТАЦІЯ

Теоретичні основи харчових виробництв  АНОТАЦІЯ

Технологічне обладнання харчових виробництв

АНОТАЦІЯ

Технологія бродильних виробництв

АНОТАЦІЯ

Технологія води і водопідготовки

АНОТАЦІЯ

Технологія жирів та жирозамінників

АНОТАЦІЯ

Технологія зберігання і переробки зерна

АНОТАЦІЯ

Технологія консервування плодів та овочів

АНОТАЦІЯ

Технологія молока і молочних продуктів

АНОТАЦІЯ

Технологія м'яса і м'ясних продуктів 

АНОТАЦІЯ

Технологія хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів

АНОТАЦІЯ

Технологія цукру та кондитерських виробів

АНОТАЦІЯ

Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР АНОТАЦІЯ 

ВИБІРКОВІ ОСВІТНІ КОМПОНЕНТИ

факультетський каталог вибіркових дисциплін

Методика і технологія обробки наукової інформації АНОТАЦІЯ
Основи наукових досліджень АНОТАЦІЯ
Технохімічний контроль якості і безпеки харчових продуктів АНОТАЦІЯ
Біохімія сировини і харчових продуктів АНОТАЦІЯ
Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин АНОТАЦІЯ
Тваринництво АНОТАЦІЯ
Хіміко-бактеріологічний аналіз АНОТАЦІЯ
Мікробіологія сировини і харчових продуктів АНОТАЦІЯ
Генетика з біометрією АНОТАЦІЯ
Біотехнологія  АНОТАЦІЯ
Мисливствознавство АНОТАЦІЯ
Гігієна і санітарія харчових підприємств АНОТАЦІЯ
Каталог фахових вибіркових дисциплін
Технологія продуктів дієтичного харчування АНОТАЦІЯ
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів АНОТАЦІЯ
Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі АНОТАЦІЯ
Технологія риби і рибопродуктів АНОТАЦІЯ
Технологія функціональних продуктів АНОТАЦІЯ
Товарознавство і пакування харчових продуктів АНОТАЦІЯ

Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини

АНОТАЦІЯ

Основи фізіології і гігієни харчування

АНОТАЦІЯ

Реологія харчових продуктів АНОТАЦІЯ

Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі

АНОТАЦІЯ

Технологія харчових продуктів з водних біоресурсів

АНОТАЦІЯ

Харчові добавки

АНОТАЦІЯ