Навчальні дисципліни 181 "Харчові технології" 2020 р.н.

Навчальна дисципліна

Анотація

Презентація/

силабус

Обов’язкова частина

Дисципліни загальної підготовки

Біохімія

Анотація

Силабус

Вища математика

Анотація

Силабус

Економіка підприємства Анотація Силабус

Інформаційні системи та технології

Анотація

Силабус

Іноземна мова (за професійним спрямуванням)

Анотація

Силабус

Історія та культура України

Анотація

Силабус

Організація та планування діяльності підприємства

Анотація

Силабус

Основи фахової діяльності

Анотація

Cилабус

Правознавство

Анотація

Силабус

Українська мова (за професійним спрямуванням)

Анотація

 Силабус 

Фізика

Анотація

Силабус

Фізичне виховання

Анотація

Силабус

Філософія

Анотація

Силабус

Хімія

Анотація

Силабус

Дисципліни професійної підготовки

Безпека життєдіяльності та основи охорони праці

Анотація

Силабус

Екологічна експертиза та утилізація відходів Анотація  Силабус 

Інженерна і комп'ютерна графіка

Анотація

Силабус

Контроль якості та безпеки харчових продуктів

Анотація

Cилабус

Основи наукових досліджень

Анотація

Силабус 

Прикладна механіка Анотація Силабус

Проектування харчових виробництв

Анотація

Силабус

Процеси і апарати харчових виробництв

Анотація

Силабус

Теоретичні основи харчових виробництв

Анотація

Cилабус

Технічна мікробіологія  Анотація  Силабус

Технологічне обладнання харчових виробництв

Анотація

  Силабус  

Технологія бродильних виробництв

Анотація

  Силабус  

Технологія води і водопідготовки

Анотація

Силабус

Технологія жирів і жирозамінників

Анотація

Cилабус 

Технологія зберігання і переробки зерна

Анотація

Силабус

Технологія консервування плодів та овочів

Анотація

Силабус

Технологія молока і молочних продуктів

Анотація

Cилабус

Технологія м'яса і м'ясних продуктів

Анотація

Силабус

Технологія хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів

Анотація

Силабус

Технологія цукру та кондитерських виробів

Анотація

Силабус

Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР Анотація Cилабус

 

Вибіркові освітні компоненти
 

Факультетський каталог вибіркових дисциплін

Анотація

Презентація/силабус

Присадибне та фермерське тваринництво

Анотація

Силабус

Методика і технологія обробки наукової інформації

Анотація

Силабус

Біотехнологія

Анотація

 Силабус

Генетика з біометрією

Анотація

Силабус

Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин

Анотація

Силабус

Гігієна і санітарія харчових підприємств

Анотація

Силабус

Хіміко-бактеріологічний аналіз

Анотація

Силабус

Біологічно-активні речовини в харчових технологіях

Анотація

Силабус

Органічні технології виробництва продукції свинарства

Анотація

Силабус

Основи організації та ведення рибогосподарської діяльності

Анотація 

Презентація

Силабус

Консалтинг інноваційної діяльності в сільському господарстві

Анотація

Презентація

Силабус

Присадибне вівчарство та козівництво

Анотація

Силабус

Фізико-хімічні та біологічні основи харчових технологій

 

 

Реологія харчових продуктів

Анотація

Силабус

Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини

Анотація 

Презентація

Силабус

Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю

Анотація

Силабус

Каталог фахових вибіркових дисциплін

 

 

Основи фізіології і гігієни харчування

Анотація 

Презентація

Силабус

Біохімія сировини і харчових продуктів

Анотація 

Силабус

Мікробіологія сировини і харчових продуктів

Анотація

 Презентація

Силабус

Технологія продуктів дієтичного харчування

Анотація

Презентація

Силабус

Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі

Анотація

Презентація

Силабус

Технологія харчових продуктів з водних біоресурсів

Анотація

Силабус

Харчові добавки

Анотація 

Презентація

Силабус

Товарознавство і пакування харчових продуктів

Анотація 

Презентація

 Силабус

Основи сенсорного аналізу харчових продуктів

 Анотація

Презентація

 Силабус

Технохімічний контроль якості і безпеки харчових продуктів

Анотація

Силабус

Інжиніринг харчових виробництв

Анотація

Силабус

Нутріціологія

Анотація 

Презентація

Силабус

Розрахунки транспортних систем в харчовій промисловості

Анотація 

Силабус

Технологія риби і рибопродуктів

Анотація

Силабус

Технологія функціональних продуктів

Анотація

Силабус

Технології високого тиску та субкритичні технології у харчових виробництвах

Анатація

Силабус