Навчальна дисципліна |
Анотація |
Презентація/ силабус |
Обов’язкова частина |
||
Дисципліни загальної підготовки |
||
Біохімія |
||
Вища математика |
||
Економіка підприємства | Анотація | Силабус |
Інформаційні системи та технології |
||
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
||
Історія та культура України |
||
Організація та планування діяльності підприємства |
||
Основи фахової діяльності |
||
Правознавство |
||
Українська мова (за професійним спрямуванням) |
||
Фізика |
||
Фізичне виховання |
||
Філософія |
||
Хімія |
||
Дисципліни професійної підготовки |
||
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці |
||
Екологічна експертиза та утилізація відходів | Анотація | Силабус |
Інженерна і комп'ютерна графіка |
||
Контроль якості та безпеки харчових продуктів |
||
Основи наукових досліджень |
||
Прикладна механіка | Анотація | Силабус |
Проектування харчових виробництв |
||
Процеси і апарати харчових виробництв |
||
Теоретичні основи харчових виробництв |
||
Технічна мікробіологія | Анотація | Силабус |
Технологічне обладнання харчових виробництв |
||
Технологія бродильних виробництв |
||
Технологія води і водопідготовки |
||
Технологія жирів і жирозамінників |
||
Технологія зберігання і переробки зерна |
||
Технологія консервування плодів та овочів |
||
Технологія молока і молочних продуктів |
||
Технологія м'яса і м'ясних продуктів |
||
Технологія хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів |
||
Технологія цукру та кондитерських виробів |
||
Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР | Анотація | Cилабус |
Факультетський каталог вибіркових дисциплін |
Анотація |
Презентація/силабус |
Присадибне та фермерське тваринництво |
||
Методика і технологія обробки наукової інформації |
||
Біотехнологія |
||
Генетика з біометрією |
||
Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин |
||
Гігієна і санітарія харчових підприємств |
||
Хіміко-бактеріологічний аналіз |
||
Біологічно-активні речовини в харчових технологіях |
||
Органічні технології виробництва продукції свинарства |
||
Основи організації та ведення рибогосподарської діяльності |
||
Консалтинг інноваційної діяльності в сільському господарстві |
||
Присадибне вівчарство та козівництво |
||
Фізико-хімічні та біологічні основи харчових технологій |
|
|
Реологія харчових продуктів |
||
Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини |
||
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю |
||
Каталог фахових вибіркових дисциплін |
|
|
Основи фізіології і гігієни харчування |
||
Біохімія сировини і харчових продуктів |
||
Мікробіологія сировини і харчових продуктів |
||
Технологія продуктів дієтичного харчування |
||
Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі |
||
Технологія харчових продуктів з водних біоресурсів |
||
Харчові добавки |
||
Товарознавство і пакування харчових продуктів |
||
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів |
||
Технохімічний контроль якості і безпеки харчових продуктів |
||
Інжиніринг харчових виробництв |
||
Нутріціологія |
||
Розрахунки транспортних систем в харчовій промисловості |
||
Технологія риби і рибопродуктів |
||
Технологія функціональних продуктів |
||
Технології високого тиску та субкритичні технології у харчових виробництвах |