Навчальна дисципліна |
Анотація |
Силабус |
Обов’язкова частина |
||
Дисципліни професійної підготовки |
||
Ділова іноземна мова |
||
Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва |
||
Інноваційні технології переробки продукції тваринництва |
||
Методологія та організація наукових досліджень |
||
Моделювання технологічних процесів у галузі |
||
Підприємництво |
||
Селекція сільськогосподарських тварин |
||
Технологія виробництва кормосумішей і кормодобавок |
||
Технологія органічної продукції тваринництва |
||
Фізіологія травлення і біологія продуктивності сільськогосподарських тварин |
Вибіркові освітні компоненти
Навчальна дисципліна |
Анотація |
Презентація / Силабус |
Біологічно-активні речовини в харчових технологіях |
||
Контроль якості та безпечності продукції тваринництва |
||
Охорона праці в галузі та цивільний захист |
||
Патентознавство |
||
Раціональне харчування людей |
||
Сільськогосподарське дорадництво |