Навчальні дисципліни | Анотація | Силабус/ презентація |
Обов’язкова частина |
||
Дисципліни загальної підготовки |
||
Вища математика |
Анотація | Силабус |
Економіка підприємства |
Анотація | Силабус |
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
Анотація | Силабус |
Інформаційні системи та технології |
Анотація | Силабус |
Історія та культура України |
Анотація | Силабус |
Основи фахової діяльності |
Анотація | Силабус |
Правознавство |
Анотація | Силабус |
Українська мова (за професійним спрямуванням |
Анотація | Силабус |
Фізика |
Анотація | Силабус |
Фізичне виховання |
Анотація | Силабус |
Філософія |
Анотація | Силабус |
Хімія |
Анотація | Силабус |
Дисципліни професійної підготовки |
||
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці |
Анотація | Силабус |
Екологія харчових виробництв та утилізація відходів |
Анотація | Силабус |
Інженерна і комп'ютерна графіка |
Анотація | Силабус |
Контроль якості та безпечності харчових продуктів |
Анотація | Силабус |
Менеджмент харчових підприємств |
Анотація | Силабус |
Основи наукових досліджень |
Анотація | Силабус |
Прикладна механіка |
Анотація | Силабус |
Проектування підприємств харчових виробництв |
Анотація | Силабус |
Процеси і апарати харчових виробництв |
Анотація | Силабус |
Теоретичні основи харчових виробництв |
Анотація | Силабус |
Технічна мікробіологія |
Анотація | Силабус |
Технологічне обладнання харчових виробництв |
Анотація | Силабус |
Технологія бродильних виробництв |
Анотація | Силабус |
Технологія води і водопідготовки |
Анотація | Силабус |
Технологія жирів і жирозамінників |
Анотація | |
Технологія зберігання і переробки зерна |
Анотація | Силабус |
Технологія консервування плодів та овочів |
Анотація | Силабус |
Технологія молока і молочних продуктів |
Анотація | Силабус |
Технологія м'яса і м'ясних продуктів |
Анотація | Силабус |
Технологія хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів |
Анотація | Силабус |
Технологія цукру та кондитерських виробів |
Анотація | Силабус |
Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР |
Анотація | Силабус |
Харчова хімія |
Анотація | Силабус |
Факультетський каталог вибіркових дисциплін |
Анотація |
Презентація/силабус |
Присадибне та фермерське тваринництво |
||
Методика і технологія обробки наукової інформації |
||
Біотехнологія |
||
Генетика з біометрією |
||
Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин |
||
Гігієна і санітарія харчових підприємств |
||
Хіміко-бактеріологічний аналіз |
||
Біологічно-активні речовини в харчових технологіях |
||
Органічні технології виробництва продукції свинарства |
||
Основи організації та ведення рибогосподарської діяльності |
||
Консалтинг інноваційної діяльності в сільському господарстві |
||
Присадибне вівчарство та козівництво |
||
Фізико-хімічні та біологічні основи харчових технологій |
Анотація |
Силабус |
Реологія харчових продуктів |
||
Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини |
||
Нутріціологія |
Каталог фахових вибіркових дисциплін |
|
|
Основи фізіології і гігієни харчування |
||
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів |
||
Біохімія сировини і харчових продуктів |
||
Технохімічний контроль якості і безпеки харчових продуктів |
||
Мікробіологія сировини і харчових продуктів |
||
Основи будівництва та архітектурно-планувальні рішення |
Анотація |
Силабус |
Технологія продуктів дієтичного харчування |
||
Технологія зберігання харчових продуктів |
||
Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі |
||
Розрахунки транспортних систем в харчовій промисловості |
Анотація |
Силабус |
Технологія харчових продуктів з водних біоресурсів |
||
Технологія дитячого та геродієтичного харчування |
||
Харчові добавки |
||
Технологія функціональних продуктів |
||
Товарознавство і пакування харчових продуктів |
Анотація |
|
Технології високого тиску та субкритичні технології у харчових виробництвах |
Анотація |
Силабус |