Навчальні дисципліни | Силабус |
Обов’язкова частина | |
Дисципліни загальної підготовки | |
Вища математика | Силабус |
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) | Силабус |
Інформаційні системи, технології та безпека в закладах сфери обслуговування | Силабус |
Історія та культура України | Силабус |
Основи готельно-ресторанної індустрії | Силабус |
Українська мова (за професійним спрямуванням) | Силабус |
Фізичне виховання | Силабус |
Філософія | Силабус |
Економіка та фінанси закладів сфери обслуговування | Силабус |
Правове регулювання діяльності суб'єктів сфери обслуговування | Силабус |
Дисципліни професійної підготовки | |
Готельна справа | Силабус |
Готельно-ресторанна індустрія України та світу | Силабус |
Культура та етика харчування | Силабус |
Основи наукових досліджень | Силабус |
Професійна етика в готельно-ресторанній галузі | Силабус |
Світові тенденції готельно-ресторанних послуг | Силабус |
Барна справа | Силабус |
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці в сфері обслуговування | Силабус |
Гігієна та санітарія в галузі | Силабус |
Індустрія краси та здоров’я | Силабус |
Інтер’єрні та інженерні рішення | Силабус |
Контроль якості продуктів та послуг | Силабус |
Лікувально-профілактичне та дієтичне харчування | Силабус |
Маркетингові дослідження в сфері обслуговування | Силабус |
Менеджмент закладів сфери обслуговування | Силабус |
Нутриціологія | Силабус |
Організація роботи готелів та ресторанів | Силабус |
Проектування готелів та ресторанів | Силабус |
Ресторанна справа | Силабус |
Санаторно-курортна справа | Силабус |
Сервісологія та гостинність | Силабус |
Технологія продукції ресторанного господарства | Силабус |
Товарознавство | Силабус |
Управління якістю продукції та послугами в готельно-ресторанному господарстві | Силабус |
Устаткування готельно-ресторанних закладів | Силабус |
Вибіркові освітні компоненти
Факультетський каталог вибіркових дисциплін | Презентація/силабус |
Біологічно активні речовини в харчових технологіях | |
Біотехнологія | |
Українські традиції в культурі харчування | |
Хіміко-бактеріологічний аналіз | |
Гігієна і санітарія харчових підприємств | |
Екопарки | |
Організація безпечного туристичного відпочинку | |
Технологія делікатесних виробів з нетрадиційної м’ясної сировини | |
Міні-технології харчових виробництв | |
Організація анімаційної діяльності | |
Кейтеринг | |
Технологія напоїв | |
Реологія | |
Технологія переробки ендокринно-ферментної сировини |
Силабус |
Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини | |
Захист прав споживачів | |
Фахові вибіркові дисципліни | |
Ароматерапія та аромакологія |
Силабус |
Декоративно-художнє оформлення продукції ресторанного господарства |
Силабус |
Індустрія закладів швидкого харчування |
Силабус |
Інклюзивні послуги в курортній сфері та HoReCa |
Силабус |
Інновації в готельно-ресторанній та курортній справі |
Силабус |
Кулінарні тренди і гастрономічний туризм |
Силабус |
Кухні народів світу |
Силабус |
Мінеральні води України та світу |
Силабус |
Організація виставкової діяльності |
Силабус |
Організація ділових прийомів |
Силабус |
Організація дозвілля в готельно-ресторанному бізнесі |
Силабус |
Основи будівництва та архітектурно-планувальні рішення |
Силабус |
Сенсорний аналіз |
Силабус |
Стандартизація та сертифікація послуг розміщення та харчування |
Силабус |
Теорія і методика рекламної та PR творчості |
Силабус |
Технологія морепродуктів |
Силабус |