Навчальні дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр 2023 року набору

 

Навчальні дисципліни Силабус
Обов’язкова частина
Дисципліни загальної підготовки
Вища математика Силабус
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) Силабус
Інформаційні системи, технології та безпека в закладах сфери обслуговування Силабус
Історія та культура України Силабус
Основи готельно-ресторанної індустрії Силабус
Українська мова (за професійним спрямуванням) Силабус
Фізичне виховання Силабус
Філософія Силабус
Економіка та фінанси закладів сфери обслуговування Силабус
Правове регулювання діяльності суб'єктів сфери обслуговування Силабус
Дисципліни професійної підготовки
Готельна справа  Силабус
Готельно-ресторанна індустрія України та світу Силабус
Культура та етика харчування Силабус
Основи наукових досліджень Силабус
Професійна етика в готельно-ресторанній галузі Силабус
Світові тенденції готельно-ресторанних  послуг Силабус
Барна справа  Силабус
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці в сфері обслуговування Силабус
Гігієна та санітарія в галузі Силабус
Індустрія краси та здоров’я Силабус
Інтер’єрні та інженерні рішення Силабус
Контроль якості продуктів та послуг Силабус
Лікувально-профілактичне та дієтичне харчування Силабус
Маркетингові дослідження в сфері обслуговування Силабус
Менеджмент закладів сфери обслуговування Силабус
Нутриціологія Силабус
Організація роботи готелів та ресторанів Силабус
Проектування готелів та ресторанів Силабус
Ресторанна справа Силабус
Санаторно-курортна справа Силабус
Сервісологія та гостинність Силабус
Технологія продукції ресторанного господарства  Силабус
Товарознавство Силабус
Управління якістю продукції та послугами в готельно-ресторанному господарстві Силабус
Устаткування готельно-ресторанних закладів Силабус

Вибіркові освітні компоненти

Факультетський каталог вибіркових дисциплін Презентація/силабус
Біологічно активні речовини в харчових технологіях

Силабус

Біотехнологія

Силабус

Українські традиції в культурі харчування

Силабус

Хіміко-бактеріологічний аналіз

Силабус

Гігієна і санітарія харчових підприємств

Силабус

Екопарки

Силабус

Організація безпечного туристичного відпочинку

Силабус

Технологія делікатесних виробів з нетрадиційної м’ясної сировини

Силабус

Міні-технології харчових виробництв

Силабус

Організація анімаційної діяльності

Силабус

Кейтеринг

Силабус

Технологія напоїв

Силабус

Реологія

Силабус

Технологія переробки ендокринно-ферментної сировини

Силабус

Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини

Силабус

Захист прав споживачів

Силабус

Фахові вибіркові дисципліни

Ароматерапія та аромакологія

Силабус

Декоративно-художнє оформлення продукції ресторанного господарства

Силабус

Індустрія закладів швидкого харчування

Силабус

Інклюзивні послуги в курортній сфері та HoReCa

Силабус

Інновації в готельно-ресторанній та курортній справі

Силабус

Кулінарні тренди і гастрономічний туризм

Силабус

Кухні народів світу

Силабус

Мінеральні води України та світу

Силабус

Організація виставкової діяльності

Силабус

Організація ділових прийомів

Силабус

Організація дозвілля в готельно-ресторанному бізнесі

Силабус

Основи будівництва та архітектурно-планувальні рішення

Силабус

Сенсорний аналіз

Силабус

Стандартизація та сертифікація послуг розміщення та харчування

Силабус

Теорія і методика рекламної та PR творчості

Силабус

Технологія морепродуктів

Силабус