Навчальні дисципліни |
Силабус |
Обов’язкова частина |
|
Дисципліни загальної підготовки |
|
Біофізика |
|
Біохімія |
|
Вища математика |
|
Економіка підприємства |
|
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
|
Інформаційні системи та технології |
|
Історія та культура України | Силабус |
Організація і планування діяльності підприємства |
|
Основи фахової діяльності |
|
Правознавство |
|
Українська мова (за професійним спрямуванням) |
|
Фізичне виховання |
|
Філософія |
|
Хімія |
|
Дисципліни професійної підготовки |
|
Анатомія і фізіологія сільськогосподарських тварин |
Силабус |
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці |
|
Біоетика та біобезпека |
|
Гігієна сільськогосподарських тварин |
|
Годівля тварин і технологія кормів |
|
Екологія в тваринництві |
Силабус |
Заготівля, зберігання та контроль якості кормів |
|
Конярство |
Силабус |
Основи стандартизації, метрології, сертифікації і управління якістю продукції |
|
Розведення сільськогосподарських тварин |
|
Технологія виробництва молока і яловичини |
|
Технологія виробництва продукції аквакультури |
Силабус |
Технологія виробництва продукції бджільництва |
|
Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва |
Силабус |
Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва |
|
Технологія виробництва продукції птахівництва |
|
Технологія виробництва продукції свинарства |
Силабус |
Технологія молока і молочних продуктів |
|
Технологія м’яса і м’ясних продуктів |
Силабус |
Технологія переробки продукції тваринництва |
Силабус |
Вибіркові освітні компоненти
Факультетський каталог вибіркових дисциплін |
Презентація / Силабус |
Біологічно активні речовини в харчових технологіях |
|
Біотехнологія |
|
Українські традиції в культурі харчування |
|
Хіміко-бактеріологічний аналіз |
|
Гігієна і санітарія харчових підприємств |
|
Екопарки |
|
Організація безпечного активного відпочинку |
|
Технологія делікатесних виробів з нетрадиційної м’ясної сировини |
|
Міні-технології харчових виробництв |
|
Організація анімаційної діяльності |
Силабус |
Кейтеринг |
Силабус |
Технологія напоїв |
Силабус |
Реологія |
Силабус |
Технологія переробки ендокринно-ферментної сировини |
Силабус |
Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини |
Силабус |
Захист прав споживачів |
Силабус |
Каталог фахових вибіркових дисциплін |
Силабус |
Технологія відтворення тварин |
|
Технологія продуктів забою тварин |
|
Основи наукових досліджень |
|
Генетика з біометрією |
Силабус |
Біохімія молока та м’яса |
|
Технологія побічної продукції тваринництва |
Силабус |
Мікробіологія молока та м’яса |
|
Екологія в тваринництві |
Силабус |
Технохімічний і мікробіологічний контроль якості і безпечності продукції тваринництва |
Силабус |
Технологічне обладнання м'ясо- і молокопереробних підприємств |
|
Машини і механізми виробничих процесів у тваринництві |
Силабус |
Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі |
|
Менеджмент і маркетинг у тваринництві |
Силабус |
Основи проектування підприємств молочної і м’ясної галузей |
|
Основи проектування тваринницьких об’єктів |
Силабус |
Мисливські господарства та національні заповідники |
Силабус |
Профілактика хвороб тварин |
Силабус |