Навчальні дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр 2024 року набору

Навчальна дисципліна

Силабус / РПНД

Обов’язкова частина

Дисципліни загальної підготовки

Біофізика

Силабус  / РПНД

Біохімія

Силабус / РПНД

Вища математика

Силабус / РПНД

Економіка підприємства

Силабус / РПНД

Іноземна мова (за професійним спрямуванням)

Силабус / РПНД

Інформаційні системи та технології

Силабус / РПНД

Історія та культура України

Силабус /  РПНД

Організація і планування діяльності підприємства

Силабус / РПНД

Основи фахової діяльності

Силабус / РПНД

Правознавство

Силабус / РПНД

Українська мова (за професійним спрямуванням)

Силабус/ РПНД

Фізичне виховання

Силабус/ РПНД

Філософія

Силабус / РПНД

Хімія

Силабус / РПНД

Дисципліни професійної підготовки

Анатомія і фізіологія сільськогосподарських тварин

Силабус / РПНД

Безпека життєдіяльності та основи охорони праці

Силабус / РПНД

Біоетика та біобезпека

Силабус / РПНД

Гігієна сільськогосподарських тварин

Силабус / РПНД

Годівля тварин і технологія кормів

Силабус / РПНД

Екологія в тваринництві

Силабус / РПНД

Заготівля, зберігання та контроль якості кормів

Силабус / РПНД

Конярство

Силабус / РПНД

Основи етології та благополуччя сільськогосподарських тварин

Силабус / РПНД

Основи стандартизації, метрології, сертифікації і управління якістю продукції

Силабус / РПНД

Розведення сільськогосподарських тварин

Силабус / РПНД

Технологія виробництва молока і яловичини

Силабус / РПНД

Технологія виробництва продукції аквакультури

Силабус / РПНД

Технологія виробництва продукції бджільництва

Силабус / РПНД

Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва

Силабус / РПНД

Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва

Силабус / РПНД

Технологія виробництва продукції птахівництва

Силабус / РПНД

Технологія виробництва продукції свинарства

Силабус / РПНД

Технологія молока і молочних продуктів

Силабус / РПНД

Технологія м’яса і м’ясних продуктів

Силабус / РПНД

Технологія переробки продукції тваринництва

Силабус / РПНД

Вибіркові освітні компоненти

Факультетський каталог вибіркових дисциплін

 Силабус

Біологічно активні речовини в харчових технологіях

Силабус

Біотехнологія

Силабус

Українські традиції в культурі харчування

Силабус

Хіміко-бактеріологічний аналіз

Силабус

Гігієна і санітарія харчових підприємств

Силабус

Екопарки

Силабус

Організація безпечного активного відпочинку

Силабус

Технологія делікатесних виробів з нетрадиційної м’ясної сировини

Силабус

Міні-технології харчових виробництв

Силабус

Технологія виробництва і переробки риби

Силабус

Кейтеринг

Силабус

Технологія напоїв

Силабус

Реологія

Силабус

Технологія переробки ендокринно-ферментної сировини

Силабус

Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини

Силабус

Захист прав споживачів

Силабус

Каталог фахових вибіркових дисциплін

Силабус

Технологія відтворення тварин

Силабус

Технологія продуктів забою тварин

Силабус

Основи наукових досліджень

Силабус

Генетика з біометрією

Силабус

Біохімія молока та м’яса

Силабус

Технологія побічної продукції тваринництва

Силабус

Мікробіологія молока та м’яса   

Силабус

Технохімічний і мікробіологічний контроль якості і безпечності продукції тваринництва 

Силабус

Технологічне обладнання м'ясо- і молокопереробних підприємств

Силабус

Машини і механізми виробничих процесів у тваринництві 

Силабус

Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі 

Силабус

Менеджмент і маркетинг у тваринництві

Силабус

Нутріціологія в тваринництві

Силабус

Технологія крафтових молочних продуктів

Силабус

Мисливські господарства та національні заповідники

Силабус

Профілактика хвороб тварин

Силабус