Навчальні дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр 2024 року набору

Навчальні дисципліни

Силабус / РПНД

Обов’язкова частина

Дисципліни загальної підготовки

Біофізика

Силабус / РПНД

Біохімія

Силабус / РПНД

ІВища математика

Силабус / РПНД

Економіка підприємства

Силабус / РПНД

Іноземна мова (за професійним спрямуванням)

Силабус /РПНД

Інформаційні системи та технології

Силабус / РПНД

Історія та культура України

Силабус / РПНД

Організація та планування діяльності підприємства в галузі

Силабус / РПНД

Основи фахової діяльності

Силабус / РПНД

Правознавство

Силабус / РПНД

Українська мова (за професійним спрямуванням)

Силабус / РПНД

Фізичне виховання

Силабус / РПНД

Хімія Силабус / РПНД

Дисципліни професійної підготовки

Аквакультура природних водойм

Силабус / РПНД

Аквакультура штучних водойм

Силабус / РПНД

Безпека життєдіяльності та основи охорони праці

Силабус / РПНД

Відтворення гідробіоресурсів

Силабус / РПНД

Генетика риб

Силабус / РПНД

Гідробіологія

Силабус / РПНД

Гідроботаніка

Силабус / РПНД

Гідроекологія

Силабус / РПНД

Гідротехніка та технічні засоби в аквакультурі

Силабус / РПНД

Теоретичні основи харчових виробництв

Силабус / РПНД

Гідрохімія

Силабус / РПНД

Годівля риб

Силабус / РПНД

Інфекційна іхтіопатологія

Силабус / РПНД

Іхтіологія

Силабус / РПНД

Методика досліджень у рибництві

Силабус / РПНД

Морфологія гідробіонтів

Силабус / РПНД

Основи рибоохорони та рибогосподарського законодавства

Силабус / РПНД

Паразитарна іхтіпатологія

Силабус / РПНД

Рибальство

Силабус / РПНД

Розведення та селекція риб

Силабус / РПНД

Стандартизація продукції аквакультури

Силабус / РПНД

Технологія переробки гідробіонтів

Силабус / РПНД

Фізіологія гідробіонтів

Силабус / РПНД

 

                                                                                                                                Вибіркові освітні компоненти

Факультетський каталог вибіркових дисциплін

Презентація / силабус

Біологічно активні речовини в харчових технологіях

Силабус

Біотехнологія

Силабус

Українські традиції в культурі харчування

Силабус

Хіміко-бактеріологічний аналіз

Силабус

Гігієна і санітарія харчових підприємств

Силабус

Екопарки

Силабус

Організація безпечного туристичного відпочинку

Силабус

Технологія делікатесних виробів з нетрадиційної м’ясної сировини

Силабус

Міні-технології харчових виробництв

Силабус

Технологія виробництва і переробки риби

Силабус

Кейтеринг

Силабус

Технологія напоїв

Силабус

Реологія

Силабус

Технологія переробки ендокринно-ферментної сировини

Силабус

Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини

Силабус

Захист прав споживачів

Силабус

Каталог фахових вибіркових дисциплін

Санітарія та гігієна в рибництві

Силабус

Зоологія

Силабус

Лікувально-профілактичні заходи в аквакультурі

Силабус

Акваріумістика

Силабус

Аквадизайн

Силабус

Водна токсикологія  

Силабус

Конхікультура

Силабус

Марикультура

Силабус

Гідромамаліологія

Силабус

Технічне регулювання

Силабус

Якість і безпечність продукції аквакультури

Силабус

Сировинна база рибогосподарської галузі 

Силабус

Фермерське рибництво

Силабус

Технологія функціональних продуктів

Силабус

Основи статистичної обробки даних

Силабус

Правове регулювання в рибництві

Силабус

Основи проектування рибницьких підприємств Силабус