Навчальні дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр стн 2020

Навчальна дисципліна Презентація / силабус
Обов'язкова частина
Контроль якості та безпеки харчових продуктів Силабус 
Організація та планування діяльності підприємства Силабус
Проектування харчових виробництв Силабус
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю Силабус
Технологічне обладнання харчових виробництв Силабус
Технологія бродильних виробництв Силабус
Технологія води і водопідготовки Силабус
Технологія жирів та жирозамінників Силабус
Технологія зберігання і переробки зерна Силабус
Тохнологія консервування плодів та овочів Силабус
Технологія молока і молочних продуктів Силабус
Технологія м'яса і м'ясних продуктів Силабус
Технологія хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів Силабус
Технологія цукру та кондитерських виробів  Силабус
Вибіркові дисципліни
Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини

Силабус

Презентація

Раціональне харчування людей

Силабус

Презентація

Реологія харчових продуктів Силабус
Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР Силабус
Технологія продуктів дієтичного харчування

Силабус

Презентація

Ветеринарно-санітарна експертиза продукції тваринництва  Силабус
Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі

Презентація

Силабус

Біологічно-активні речовини в харчових технологіях Силабус
Технологія риби і рибопродуктів Силабус
Технологія харчових продуктів з водних біоресурсів Силабус
Екологічна експертиза та утилізація відходів Силабус
Основи наукових досліджень Силабус
Технології високого тиску та субкритичні технології у харчових виробництвах
Силабус
Товарознавство і пакування харчових продуктів

Презентація

Силабус

Технологія функціональних продуктів Силабус
Харчові добавки

Силабус

Презентація