Навчальна дисципліна | Презентація / силабус |
Обов'язкова частина | |
Контроль якості та безпеки харчових продуктів | Силабус |
Організація та планування діяльності підприємства | Силабус |
Проектування харчових виробництв | Силабус |
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю | Силабус |
Технологічне обладнання харчових виробництв | Силабус |
Технологія бродильних виробництв | Силабус |
Технологія води і водопідготовки | Силабус |
Технологія жирів та жирозамінників | Силабус |
Технологія зберігання і переробки зерна | Силабус |
Тохнологія консервування плодів та овочів | Силабус |
Технологія молока і молочних продуктів | Силабус |
Технологія м'яса і м'ясних продуктів | Силабус |
Технологія хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів | Силабус |
Технологія цукру та кондитерських виробів | Силабус |
Вибіркові дисципліни | |
Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини | |
Раціональне харчування людей | |
Реологія харчових продуктів | Силабус |
Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР | Силабус |
Технологія продуктів дієтичного харчування | |
Ветеринарно-санітарна експертиза продукції тваринництва | Силабус |
Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі | |
Біологічно-активні речовини в харчових технологіях | Силабус |
Технологія риби і рибопродуктів | Силабус |
Технологія харчових продуктів з водних біоресурсів | Силабус |
Екологічна експертиза та утилізація відходів | Силабус |
Основи наукових досліджень | Силабус |
Технології високого тиску та субкритичні технології у харчових виробництвах
|
Силабус |
Товарознавство і пакування харчових продуктів | |
Технологія функціональних продуктів | Силабус |
Харчові добавки |