Навчальні дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Магістр 2021

Навчальні дисципліни

Анотація  Силабус/презентація

Обов’язкові навчальні дисципліни

Інноваційні технології харчових виробництв

Анотація

Силабус

Ділова іноземна мова

Анотація

Силабус

Крафтові технології

Анотація

Силабус

Методологія та організація наукових досліджень

Анотація

Силабус

Міжнародні та національні системи забезпечення якості харчових продуктів

Анотація

Силабус

Міжнародні та національні системи захисту інтелектуальної власності

Анотація

Силабус

Моделювання та оптимізація харчових систем та технологій

Анотація

Силабус

Планування експериментів та аналіз результатів

Анотація

Силабус

Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів

Анотація

Силабус

Технології органічних харчових продуктів

Анотація

Силабус

Управління  розвитком харчових підприємств

Анотація

Силабус

Вибіркові навчальні дисципліни

Субкритичні технології в харчових виробництвах Анотація

Презентація

Силабус

Використання високого тиску в харчових технологіях

Анотація

Презентація

Силабус

Кріогенні технології у харчових галузях Анотація

Презентація

Силабус

Експертиза харчових продуктів Анотація

Презентція

Силабус

Холодильні системи у харчових галузях Анотація

Презентація

Силабус

Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях харчової продукції

Анотація

Презентація

Силабус

Кваліметрія харчових виробництв Анотація

Презентація

Силабус

Технології харчових продуктів з нетрадиційної сировини

Анотація

Презентація

Силабус

Сучасні матеріали та технології пакування харчової продукції Анотація

Презентація

Силабус

Сучасні технології зберігання харчової продукції

Анотація

Презентація

Силабус

Організація підприємницької діяльності Анотація

Презентація

Силабус

Системи автоматизованого керування технологічними процесами харчових виробництв

Анотація

Презентація

Силабус