Навчальні дисципліни |
Анотація | Силабус/презентація |
Обов’язкові навчальні дисципліни |
||
Інноваційні технології харчових виробництв |
Силабус | |
Ділова іноземна мова |
Силабус | |
Крафтові технології |
Силабус | |
Методологія та організація наукових досліджень |
Силабус | |
Міжнародні та національні системи забезпечення якості харчових продуктів |
Силабус | |
Міжнародні та національні системи захисту інтелектуальної власності |
Силабус | |
Моделювання та оптимізація харчових систем та технологій |
Силабус | |
Планування експериментів та аналіз результатів |
Силабус | |
Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів |
Силабус | |
Технології органічних харчових продуктів |
Силабус | |
Управління розвитком харчових підприємств |
Силабус |
Вибіркові навчальні дисципліни |
||
Субкритичні технології в харчових виробництвах | Анотація | |
Використання високого тиску в харчових технологіях |
||
Кріогенні технології у харчових галузях | Анотація | |
Експертиза харчових продуктів | Анотація | |
Холодильні системи у харчових галузях | Анотація |
Презентація |
Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях харчової продукції |
||
Кваліметрія харчових виробництв | Анотація | |
Технології харчових продуктів з нетрадиційної сировини |
||
Сучасні матеріали та технології пакування харчової продукції | Анотація | |
Сучасні технології зберігання харчової продукції |
||
Організація підприємницької діяльності | Анотація | |
Системи автоматизованого керування технологічними процесами харчових виробництв |
Анотація |
Презентація |