Навчальні дисципліни за циклами підготовки здобувачів ступеня вищої освіти "Бакалавр" 2017 р.н.

Обов'язкова частина

Дисципліни загальної підготовки

Біофізика

Анотація

Біохімія

Анотація

Вища математика

Анотація

Економіка  підприємства

Анотація

Іноземна мова (за професійним спрямуванням)

Анотація

Інформаційні технології

Анотація

Історія України

Анотація

Історія української культури

Анотація

Основи фахової діяльності

Анотація

Правознавство

Анотація

Українська мова (за професійним спрямуванням)

Анотація

Фізичне виховання

Анотація

Філософія

Анотація

Хімія

Анотація

Дисципліни професійної підготовки

Автоматизація виробничих процесів

Анотація

Безпека життєдіяльності та основи охорони праці

Анотація

Біохімія молока і м'яса

Анотація

Інженерна і комп'ютерна графіка

Анотація

Контроль якості та безпеки продукції молочної та м'ясної галузей

Анотація

Мікробіологія молока та м'яса

Анотація

Прикладна механіка

Анотація

Проектування підприємств молочної і м'ясної галузей

Анотація

Процеси і апарати харчових виробництв

Анотація

Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю

Анотація

Технічна мікробіологія

Анотація

Технологія бродильних виробництв

Анотація

Технологія води і водопідготовки

Анотація

Технологія жирів та жирозамінників

Анотація

Технологія зберігання і переробки зерна

Анотація

Технологія консервування плодів та овочів

Анотація

Технологія молока і молочних продуктів

Анотація

Технологія м'яса, м'ясних продуктів і риби

Анотація

Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

Анотація

Технологія цукрового виробництва

Анотація

Вибіркова частина

Дисципліни загальної підготовки

Психологія

Анотація

Конфліктологія

Анотація

Дисципліни професійної підготовки

Ветеринарно-санітарна експертиза продукції тваринництва

Анотація

Гігієна і санітарія харчових підприємств

Анотація

Організація та планування діяльності підприємства

Анотація

Основи наукових досліджень

Анотація

Основи тваринництва

Анотація

Основи фізіології і гігієни харчування

Анотація

Теоретичні основи харчових виробництв

Анотація

Технологічне обладнання м'ясо- і молокопереробних підприємств

Анотація

Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі Анотація

Технологія молочної галузі

Анотація

Технологія м'ясної галузі

Анотація

Технологія оздоровчих харчових продуктів

Анотація

Технологія функціональних продуктів Анотація

Технохімічний контроль молочної і м'ясної галузей

Анотація

Технологія харчових продуктів з водних біоресурсів Анотація

Товарознавство і пакування харчових продуктів

Анотація

Харчова хімія

Анотація