Навчальний процес

Захист кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології

Якість надання освітніх послуг під час вивчення міжфакультетської дисципліни «Основи дегустації харчових продуктів»

Лабораторна робота на базі Регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби в Полтавській області

Гостьове практичне заняття від бармена фесту «Покоління» (м.Дніпро) для слухачів ОК «Технологія напоїв» та «Сенсорний аналіз»

Виїзне заняття з навчальної дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів» у крафтову сироварню ФОП Барда В. М. 

Гостьова лекція з освітньої компоненти «Основи фізіології і гігієни харчування»

Проведення відстроченого контролю з ОК Технологія бродильних виробництв

Виїзне заняття здобувачів бакалаврського рівня освіти до компанії Richka

Виїзне заняття на крафтову майстерню шоколаду

Майстер-клас з приготування Хачапурі по-аджарськи на базі ресторану "Той самий баранчик"

Участь у симпозіумі Opinion leaders нутриціології та дієтології

Виїзне заняття на Зіньківську філію ТДВ "УКРОЛІЯПРОДУКТ"

Вручення дипломів здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології

Захист кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології

Навчальна практика «Загальна технологія харчових виробництв» у здобувачів вищої освіти 1 курсу (стн) (3 роки) спеціальності 181 Харчові технології

Навчальна практика на підприємтсві ТОВ "Біохім-пром" м. Карлівка

Екскурсія до ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»

Захисти кваліфікаційних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології

Відкрита лекція Євгенії Хмельницької

Гостьова лекція від декану факультету менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму МГУ (м.Одеса) Оксани ДИШКАНТЮК 

Виробнича екскурсія до Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області

Розвиток співпраці між Полтавським державним аграрним університетом та Державним торговельно-економічним університетом

Виїзне заняття з дисципліни «Контроль якості та безпеки харчових продуктів»

Гостьова лекція для здобувачів вищої освіти ННІ АСЕ

Виїзне заняття з дисципліни  «Стандартизація, сертифікація та управління якістю з основами НАССР»

Гостьова лекція з дисципліни «Технологія бродильних виробництв» на тему «Крафтове пиво: від створення до реалізації»

Виїзне заняття з дисциплін «Контроль якості та безпеки харчових продуктів»  та «Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів»

Дослідження автентичної української кухні

Гостьова лекція в Національному університеті харчових технологій

Практичне заняття з навчальної дисципліни «Технологія жирів та жирозамінників» у ТОВ «УКРОЛІЯ»

Виїзне заняття з навчальної дисципліни «Технологія зберігання і переробки зерна»

Екскурсія в готельно-ресторанний комплекс «Алея Гранд»

Проведення лабораторних занять з дисципліни "Технологія хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів"

Виїзне заняття з дисципліни «Готельна справа» в готельно-ресторанному комплексі «Аристократ»

Випуск магістрів спеціальності 181 Харчові технології

Фінал навчального року - захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології рівня вищої освіти Магістр

Міжфакультетська гостьова лекція

Відкрита лекція від бренд-шефа ресторану «Vivat-Провінція» Анатолія ПАВЛОВА

Гостьова лекція на тему: «Інноваційні форми анімаційних послуг  в готельному бізнесі»

Виїзне заняття з "Технічної мікробіології" ОП Харчові технології

Гостьова лекція від голови правління Асоціації готельних об’єднань та готелів міст України

Гостьова лекція в рамках освітніх компонент: Технічна мікробіологія та Мікробіологія сировини і харчових продуктів

Міжфакультетське виїзне заняття на базі Готельно-ресторанного комплексу «Vivat Провінція»

Досягнення програмних результатів навчання на лабораторних роботах в межах ОП Харчові технології магістерського рівня вищої освіти

Виїзне заняття з дисципліни «Технологія цукру та кондитерських виробів» на Яреськівський цукровий завод

Виїзне заняття здобувачів освіти спеціальності  241 «Готельно-ресторанна справа»

Проведення лабораторних робіт це завжди цікаво та пізнавально

Приготування дієтичних страв

Здатність розробляти нові та удосконалювати існуючі харчові технології з метою реалізації принципів ресурсозаощадження та раціонального харчування – основна задача майбутніх технологів! 

Виїзне заняття здобувачів освіти спеціальності  241 «Готельно-ресторанна справа»

Досягнення програмних результатів навчання на лабораторних роботах в межах ОП Харчові технології СВО Бакалавр

Захист кваліфікаційних робіт бакалаврів спеціальності 181 Харчові технології

Досягнення програмних результатів навчання на лабораторних роботах в межах ОП Харчові технології СВО Бакалавр

Захист кваліфікаційних робіт магістрами Освітньої програми Харчові технології

Результати оцінювання рівня залишкових знань здобувачів ступеня вищої освіти магістр спеціальності 181 Харчові технології

Формування цифрової компетентності ЗВО магістр харчових технологій в межах дисципліни «Моделювання та оптимізація харчових систем та технологій»

20 жовтня 2021 року в рамках лабораторної роботи разом зі студентами 4 курсу спеціальності 181 Харчові технології готували дієтичні страви на основі риби

27.09.2021 року в рамках лабораторної роботи разом зі студентами 4 курсу спеціальності 181 Харчові технології готували перші страви дієтичного призначення

Захист кваліфікаційних робіт

 
 

Як готуються овочеві консерви