Гостьова лекція з освітньої компоненти «Основи фізіології і гігієни харчування»
Проведення відстроченого контролю з ОК Технологія бродильних виробництв
Виїзне заняття здобувачів бакалаврського рівня освіти до компанії Richka
Виїзне заняття на крафтову майстерню шоколаду
Майстер-клас з приготування Хачапурі по-аджарськи на базі ресторану "Той самий баранчик"
Участь у симпозіумі Opinion leaders нутриціології та дієтології
Виїзне заняття на Зіньківську філію ТДВ "УКРОЛІЯПРОДУКТ"
Навчальна практика на підприємтсві ТОВ "Біохім-пром" м. Карлівка
Екскурсія до ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»
Відкрита лекція Євгенії Хмельницької
Виробнича екскурсія до Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області
Виїзне заняття з дисципліни «Контроль якості та безпеки харчових продуктів»
Гостьова лекція для здобувачів вищої освіти ННІ АСЕ
Виїзне заняття з дисципліни «Стандартизація, сертифікація та управління якістю з основами НАССР»
Дослідження автентичної української кухні
Гостьова лекція в Національному університеті харчових технологій
Практичне заняття з навчальної дисципліни «Технологія жирів та жирозамінників» у ТОВ «УКРОЛІЯ»
Виїзне заняття з навчальної дисципліни «Технологія зберігання і переробки зерна»
Екскурсія в готельно-ресторанний комплекс «Алея Гранд»
Виїзне заняття з дисципліни «Готельна справа» в готельно-ресторанному комплексі «Аристократ»
Випуск магістрів спеціальності 181 Харчові технології
Міжфакультетська гостьова лекція
Відкрита лекція від бренд-шефа ресторану «Vivat-Провінція» Анатолія ПАВЛОВА
Гостьова лекція на тему: «Інноваційні форми анімаційних послуг в готельному бізнесі»
Виїзне заняття з "Технічної мікробіології" ОП Харчові технології
Гостьова лекція від голови правління Асоціації готельних об’єднань та готелів міст України
Міжфакультетське виїзне заняття на базі Готельно-ресторанного комплексу «Vivat Провінція»
Виїзне заняття здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Проведення лабораторних робіт це завжди цікаво та пізнавально
Виїзне заняття здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Захист кваліфікаційних робіт бакалаврів спеціальності 181 Харчові технології
Захист кваліфікаційних робіт магістрами Освітньої програми Харчові технології