ДИСЦИПЛІНИ |
АНОТАЦІЯ |
ОБОВ`ЯЗКОВА ЧАСТИНА |
|
Дисципліни загальної підготовки |
|
Економіка підприємства |
|
Інформаційні технології |
|
Фізіологія сільськогосподарських тварин |
АНОТАЦІЯ |
Дисципліни професійної підготовки |
|
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці |
|
Біобезпека, радіобіологія і біоетика |
|
Біохімія |
|
Гігієна тварин |
|
Годівля тварин і технологія кормів |
|
Конярство |
|
Основи стандартизації, метрології, сертифікації і управління якістю продукції |
|
Розведення сільськогосподарських тварин |
|
Технологія виробництва молока і яловичини |
|
Технологія виробництва продукції аквакультури |
|
Технологія виробництва продукції бджільництва |
|
Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва |
|
Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва |
|
Технологія виробництва продукції птахівництва |
|
Технологія виробництва продукції свинарства |
|
Технологія переробки продукції тваринництва |
|
ВИБІРКОВА ЧАСТИНА |
|
Дисципліни професійної підготовки |
|
Біохімія молока і м'яса |
|
Екологія в тваринництві |
|
Заготівля, зберігання та контроль якості кормів |
|
Контроль якості та безпеки продукції молочної та м'ясної галузей |
АНОТАЦІЯ |
Менеджмент і маркетинг у тваринництві |
|
Мисливські господарства та національні заповідники |
|
Мікробіологія молока та м'яса |
АНОТАЦІЯ |
Організація та планування діяльності підприємства |
|
Основи наукових досліджень та патентування |
|
Проектування підприємств молочної і м'ясної галузей |
|
Технологічне обладнання м'ясо- і молокопереробних підприємств |
|
Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі |
|
Технологія молока і молочних продуктів |
|
Технологія м'яса, м'ясних продуктів і риби |
АНОТАЦІЯ |