ДИСЦИПЛІНИ |
АНОТАЦІЯ |
Навчальна програма |
Презентація |
ОБОВ’ЯЗКОВА ЧАСТИНА |
|||
Дисципліни загальної підготовки |
|||
Біофізика |
НП |
||
Вища математика |
НП |
||
Економіка підприємства |
НП |
||
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
НП |
||
Інформаційні технології |
НП |
||
Історія України |
НП |
||
Історія української культури |
НП |
||
Основи фахової діяльності |
НП |
||
Правознавство |
НП |
||
Українська мова (за професійним спрямуванням) |
НП |
||
Фізичне виховання |
НП |
||
Фізіологія сільськогосподарських тварин |
НП |
||
Філософія |
НП |
||
Хімія |
НП |
||
Дисципліни професійної підготовки |
|||
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці |
НП |
||
Біобезпека, радіобіологія і біоетика |
НП |
||
Біохімія |
НП |
Презентація | |
Гігієна тварин |
НП |
||
Годівля тварин і технологія кормів |
НП |
||
Конярство |
НП |
||
Морфологія сільськогосподарських тварин |
НП |
||
Основи стандартизації, метрології, сертифікації і управління якістю продукції |
НП |
||
Прикладна зоологія |
НП |
||
Розведення сільськогосподарських тварин |
НП |
||
Технологія виробництва молока і яловичини |
НП |
||
Технологія виробництва продукції аквакультури |
НП |
||
Технологія виробництва продукції бджільництва |
Презентація | ||
Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва |
НП |
||
Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва |
Презентація | ||
Технологія виробництва продукції птахівництва |
Презентація | ||
Технологія виробництва продукції свинарства |
НП |
||
Технологія переробки продукції тваринництва |
НП |
||
ВИБІРКОВА ЧАСТИНА |
|||
Дисципліни загальної підготовки |
|||
Етика та естетика |
НП |
||
Психологія |
НП |
||
Дисципліни професійної підготовки |
|||
Біохімія молока і м'яса |
АНОТАЦІЯ |
НП |
|
Екологія в тваринництві |
НП |
||
Заготівля, зберігання та контроль якості кормів |
НП |
||
Контроль якості та безпеки продукції молочної та м'ясної галузей |
АНОТАЦІЯ |
НП |
|
Менеджмент і маркетинг у тваринництві |
НП |
||
Мисливські господарства та національні заповідники |
НП |
||
Мікробіологія молока та м'яса |
НП |
||
Організація та планування діяльності підприємства |
НП |
||
Основи наукових досліджень та патентування |
НП |
||
Проектування підприємств молочної і м'ясної галузей |
НП |
||
Технологічне обладнання м'ясо- і молокопереробних підприємств |
НП |
||
Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі |
НП |
||
Технологія молока і молочних продуктів |
НП |
||
Технологія м'яса, м'ясних продуктів і риби |
НП |