Перелік фахових вибіркових навчальних дисциплін ОПП Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти, 2022 р.н., 2 курс

Назва навчальної дисципліни

Кафедра, що забезпечує викладання навчальної дисципліни

Кількість місць

Матеріали для ознайомлення

5 семестр

Біохімія молока та м’яса

Харчових технологій 

60

Силабус

Технологія побічної продукції тваринництва

Біології продуктивності тварин ім. академіка О.В. Квасницького 

60

Силабус

6 семестр

Мікробіологія молока та м’яса 

Харчових технологій 

60

Силабус

Технохімічний і мікробіологічний контроль якості і безпечності продукції тваринництва

Харчових технологій 

60

Силабус