Перелік фахових вибіркових навчальних дисциплін ОПП Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти, 2021 р.н., 3 курс

Назва навчальної дисципліни

Кафедра, що забезпечує викладання навчальної дисципліни

Кількість місць

Матеріали для ознайомлення

7 семестр

Технологічне обладнання м'ясо- і молокопереробних підприємств

Харчових технологій 

60

Силабус

Машини і механізми виробничих процесів у тваринництві та переробній промисловості

Агроінженерії та автомобільного транспорту

60 Силабус

7 семестр

Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі

Харчових технологій  60 Силабус

Менеджмент і маркетинг у тваринництві

Маркетингу

60 Силабус

8 семестр

Проектування підприємств молочної і м’ясної галузей

Харчових технологій  60 Силабус

Проектування технологічних процесів переробних підприємств

Харчових технологій  60 Силабус

8 семестр

Мисливські господарства та національні заповідники

Технології виробництва продукції тваринництва

60

Силабус

Профілактика хвороб тварин

інфекційної патології гігієни, санітарії та біобезпеки

60 Силабус