ПЕРЕЛІК ДИСЦИПЛІН
Назва дисципліни
|
Анотація
|
Обов`язкова частина
|
|
Дисципліни загальної підготовки
|
|
Аналітична хімія
|
|
Біофізика
|
|
Ботаніка
|
|
Вища математика
|
|
Генетика
|
|
Економіка підприємства
|
Анотація |
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
|
|
Інформаційні системи та технології
|
|
Історія та культура України
|
|
Неорганічна та органічна хімія
|
Анотація |
Правознавство
|
Анотація |
Українська мова (за професійним спрямуванням)
|
|
Фізична і колоїдна хімія
|
|
Фізичне виховання
|
|
Фізіологія рослин
|
|
Філософія
|
|
Дисципліни професійної підготовки
|
|
Агрометеорологія
|
Анотація |
Агрофармакологія
|
|
Агрохімія
|
|
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці
|
Анотація |
Грунтознавство з основами геології
|
|
Загальна ентомологія
|
|
Загальна фітопатологія
|
|
Землеробство
|
Анотація |
Імунітет рослин
|
|
Інтегрований захист рослин
|
|
Карантин рослин
|
|
Механізація, електрифікація та автоматизація сільськогосподарського виробництва
|
|
Мікробіологія
|
|
Основи наукових досліджень в захисті рослин
|
|
Рослинництво з основами кормовиробництва
|
|
Сільськогосподарська ентомологія
|
|
Сільськогосподарська фітопатологія
|
|
Вибіркова частина
|
|
Перелік міжфакультетських вибіркових навчальних дисциплін | |
Дисципліни професійної підготовки
|
|
Бджільництво
|
|
Захист плодоовочевих культур
|
|
Моніторинг поширення шкідників, хвороб і бур'янів
|
|
Овочівництво
|
|
Основи біологічного захисту рослин
|
|
Плодівництво
|
|
Селекція і насінництво за фахом
|
|
Сільськогосподарська меліорація і лісомеліорація
|
|
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва
|
|
Фітонцидологія
|
|
Хвороби, шкідники та захист лісових та садово-паркових культур
|
|
Агроекологія
|
|
Агрохімічне картографування грунтів
|
|
Генетичні ресурси рослин
|
|
Державна фітосанітарна діяльність
|
|
Карантинні шкідники і знешкодження підкарантинної рослинної продукції
|
|
Комплексний карантинний захист
|
|
Меліорація (сільськогосподарська та лісомеліорація)
|
|
Родентологія
|
|
Селекція стійкості рослин
|
|
Стандартизація та управління якістю продукції
|
|
Фізико-хімічні методи аналізу
|