Перелік вибіркових фахових навчальних дисциплін ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти, 2021 р.н.

з/п

Назва навчальної дисципліни

Кафедра, яка забезпечує викладання навчальної дисципліни

Кількість

місць

Матеріали для ознайомлення

3 семестр

1

Технологія відтворення тварин

Технологій дрібного тваринництва

30

Анотація

Силабус

2

Технологія продуктів забою тварин

Технологій дрібного тваринництва

30

Анотація

Силабус

4 семестр

1

Основи наукових досліджень та патентування

Технології виробництва продукції тваринництва

30

Анотація

Силабус

2

Прикладна зоологія

Технологій дрібного тваринництва

30

Анотація

Силабус