№ з/п |
Назва навчальної дисципліни |
Кафедра, яка забезпечує викладання навчальної дисципліни |
Кількість місць |
Матеріали для ознайомлення |
2 семестр |
||||
1 |
Біологічно активні речовини у харчових технологіях |
Годівлі та зоогігієни сільськогосподарських тварин |
30 |
|
2 |
Технологія функціональних продуктів |
Харчових технологій |
30 |
|
3 |
Контроль якості та безпечності продукції тваринництва |
Харчових технологій |
30 |
|
4 |
Спеціалізоване м’ясне скотарство |
Технології виробництва продукції тваринництва |
30 |
|
5 |
Психологія трудових відносин у колективі та управління персоналом |
Гуманітарних та соціальних дисциплін |
30 |
|
6 |
Раціональне харчування людей |
Годівлі та зоогігієни сільськогосподарських тварин |
30 |
|
3 семестр |
||||
1 |
Організація аграрного бізнесу |
Підприємництва і права |
30 |
Анотація Силабус |
2 |
Охорона праці в галузі та цивільний захист |
Безпеки життєдіяльності |
30 |
|
3 |
Інформаційні технології в галузі |
Інформаційних систем та технологій |
30 |
|
4 |
Патентознавство |
Безпеки життєдіяльності |
30 |
|
5 |
Відходи тваринництва та їх переробка |
Годівлі та зоогігієни сільськогосподарських тварин |
30 |
Анотація Силабус |
6 |
Сільськогосподарське дорадництво |
Технології виробництва продукції тваринництва |
30 |