Перелік вибіркових фахових навчальних дисциплін ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва за другим (магістерським) рівнем вищої освіти, 2021 р.н.

з/п

Назва навчальної дисципліни

Кафедра, яка забезпечує викладання навчальної дисципліни

Кількість

місць

Матеріали для ознайомлення

2 семестр

1

Біологічно активні речовини у харчових технологіях

Годівлі та зоогігієни сільськогосподарських

тварин

30

Анотація

Силабус

2

Технологія функціональних продуктів

Харчових технологій

30

Анотація

Силабус

3

Контроль якості та безпечності продукції тваринництва

Харчових технологій

30

Анотація

Силабус

4

Спеціалізоване м’ясне скотарство

Технології виробництва продукції тваринництва

30

Анотація

Силабус

5

Психологія трудових відносин у колективі та управління персоналом

Гуманітарних та соціальних дисциплін

30

Анотація

Силабус

6

Раціональне харчування людей

Годівлі та зоогігієни сільськогосподарських

тварин

30

Анотація

Силабус

3 семестр

1

Організація аграрного бізнесу

Підприємництва і права

30

Анотація

Силабус

2

Охорона праці в галузі та цивільний захист

Безпеки життєдіяльності

30

Анотація

Силабус

3

Інформаційні технології в галузі

Інформаційних систем та технологій

30

Анотація

Силабус

4

Патентознавство

Безпеки життєдіяльності

30

Анотація

Силабус

5

Відходи тваринництва та їх переробка

Годівлі та зоогігієни сільськогосподарських

тварин

30

Анотація

Силабус

6

Сільськогосподарське дорадництво

Технології виробництва продукції тваринництва

30

Анотація

Силабус