Сьогодні, 23 квітня, у Всесвітній день книги та авторського права, бібліотека ПДАУ отримала надзвичайно цікаві унікальні посібники, що точно розширять ваш кругозір та підвищать рівень знань!
Перший подарунок – навчальний посібник «Технологія виробництва продукції свинарства» абсолютно нового формату. Це інноваційне видання, яке дозволяє миттєво переходити від одного блоку інформації до іншого, має стислий формат і відображає саму суть технологічних бізнес-процесів.
Його авторами є видатні фахівці під керівництвом доктора с.-г. наук, професора кафедри технології кормів і годівлі тварин Сумського НАУ Миколи Повода. Пишаємося тим, що до написання одного з розділів долучилася Кравченко Оксана Іванівна, професорка кафедри технології виробництва продукції тваринництва ПДАУ, кандидатка с.-г. наук, доцентка.
Цей посібник стане незамінним помічником для молодих фахівців в опануванні освітньої спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та розвитку свинарства в Україні та у всьому світі, адже усі необхідні знання зібрано в одній книзі – від історії до сучасних проблем виробництва свинини та переробки продукції.
Другий подарунок – навчальний посібник «Агросфера», який складається з двох частин. Він допоможе засвоїти знання про сучасний стан аграрної сфери, сформувати практичний аграрний досвід та навички проєктної діяльності.
Завдяки QR-кодам у посібнику можна переглядати наукові відео на тему, що ще більше розширює можливості його використання. Це важливий ресурс для профорієнтації учнівської молоді та самовизначеності в майбутній професії.
Дякуємо Агропромхолдингу «Астарта-Київ» за підтримку розробки посібника «Агросфера» та за поповнення цим виданням фонду нашої книгозбірні.
Завжди приємно отримувати такі цінні джерела знань, особливо у Всесвітній день книги та авторського права!