Практична підготовка здобувачів

Обговорення закордонних практик студентів факультету технологій тваринництва та продовольства

Конференція за результатами проходження студентами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології загально-технологічної практики

Успішне завершення навчального туру викладачів і студентів за проєктом програми ЄС ЕРАЗМУС+ «UniClad» у Kauno kolegija

Студенти факультету технології тваринництва та продовольства вивчають досвід литовських сироварів

Навчальна практика здобувачів вищої освіти спеціальності Харчові технології  на базі стейкхолдерів ПрАТ «Фірма «Полтавпиво»

Навчальна практика «Загальна технологія харчових виробництв» у здобувачів вищої освіти 1 курсу (стн) (3 роки) спеціальності 181 Харчові технології

Навчальна практика на підприємстві ТОВ "Біохім-пром" м. Карлівка

Екскурсія до ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»

Навчально-ознайомча практика в готелі «Явір» студентів спеціальності Готельно-ресторанна справа

Настановчі збори з питань проходження переддипломної практики та звітування, інструктаж з охорони праці

Практичні аспекти роботи готелю з фахівчинею Hotel Royal для здобувачів вищої освіти ОП Готельно-ресторанна справа

Навчальна практика на хлібопекарському підприємстві ТОВ «Полтавський комбінат хлібобулочних виробів»

Настановчі збори на переддипломну практику студентів 2-го курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти

Студентська конференція за результатами проходження  студентами виробничих практик

Екскурсія здобувачів спеціальності Харчові технології до ПП «Білоцерківська агропромислова група»

Екскурсія здобувачів спеціальності Харчові технології до ТОВ «ПОЛТАВАХЛІБ-3»

Екскурсія здобувачів спеціальності Харчові технології до ПрАТ "Фірма "Полтавпиво"

Виїзне заняття з навчальної практики «Загальні технології харчових виробництв»

Виїзне заняття на приватну сироварню ФОП Барда В.М.

Навчальна практика «Загальна технологія харчових виробництв» у здобувачів вищої освіти 2 курсу спеціальності 181 Харчові технології  (Екскурсія на дезпромстанцію)

Проведення настановчих зборів з питань проходження виробничих практик  для здобувачів спеціальності 181 Харчові технології СВО «Бакалавр» та «Магістр»

Виїзне заняття з освітньої компоненти Технології бродильних виробництв на тему Технологія виробництва крафтового пива

Виїзне заняття з міжфакультетської дисципліни «Якість та фальсифікації харчових продуктів» на базі стейкхолдерів

Конференція за підсумками проходження виробничої (переддипломної) практики студентів спеціальності Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

Круглий стіл за результатами переддипломної практики магістрів спеціальності 181 Харчові технології

Проведення настановчих зборів з питань проходження переддипломної практики для здобувачів спеціальності 181 Харчові технології СВО «Бакалавр»

Проведення настановчих зборів з питань проходження переддипломної практики  для здобувачів спеціальності 181 Харчові технології СВО «Магістр»

Результати проходження виробничої Науково-дослідної практики здобувачами ступеня вищої освіти Магістр ОП Харчові технології

Проведення настановчих зборів з питань проходження виробничих практик для здобувачів спеціальності 181 Харчові технології СВО «Бакалавр» та «Магістр»

Конференція за підсумками проходження переддипломної практики здобувачами ступеня вищої освіти Бакалавр спеціальності 181 Харчові технології

4 березня 2021 року Конференція за підсумками проходження переддипломної практики здобувачами вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології»

13 травня 2021 р Проведення настановчих зборів здобувачам вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології з питань проходження виробничої загально-технологічної практики

Навчальна практика «Загальна технологія харчових виробництв» у здобувачів вищої освіти 2 курсу спеціальності 181 Харчові технології  (Захист індивідуальних завдань)

Навчальна практика «Загальна технологія харчових виробництв» у здобувачів вищої освіти 2 курсу спеціальності 181 Харчові технології ("Маркет ОПТ" та "АТБ Маркет")

Навчальна практика «Загальна технологія харчових виробництв» у здобувачів вищої освіти 2 курсу спеціальності 181 Харчові технології ("Пивоварня" ФОП "Венгеровський В.В.")

Навчальна практика «Загальна технологія харчових виробництв» у здобувачів вищої освіти 2 курсу спеціальності 181 Харчові технології (ТОВ "Агрофірма "Петрівське" та ТОВ НВП "Інтерагросервіс")

Навчальна практика «Загальна технологія харчових виробництв» у здобувачів вищої освіти 2 курсу спеціальності 181 Харчові технології (Екскурсія до КП ПОР "Полтававодоканал" 1-й Водозабір)

Навчальна практика «Загальна технологія харчових виробництв» у здобувачів вищої освіти 2 курсу спеціальності 181 Харчові технології (Екскурсія до ФОП "Венгеровський В.В.")

Підсумкова конференція за результатами проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти  спеціальності 181 Харчові технології

Обговорення звітів та результатів навчальних та виробничих практик для студентів спеціальності 181 Харчові технології