Реалізація ОПП кафедри ТВПТ

Завершення обговорення освітніх програм Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Візит до Навчально-науково-виробничої лабораторії «Водні біоресурси та аквакультура ім. В. М. Кондратюка» НУБіП України

Обговорення ОП викладачами і студентами

У ПДАУ відбулася відкрита зустріч щодо мотивації молодих науковців і аспірантів

Старт вільного вибору навчальних дисциплін здобувачами вищої освіти бакалаврського рівня

Участь викладачів факультету технологій тваринництва та продовольства у тренінгу «Новації в українській вищій освіті: можливості, рамки, перспективи»

Узагальнені результати опитування здобувачів вищої освіти за ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Обговорення ОП ТВППТ з Інститутом свинарства і АПВ НААН

Полтавський державний аграрний університет на «Саміті 2025: Рік інновацій та SMART TECH INDUSTRY»: нові можливості для розвитку аквакультури

Відбулося засідання ради з якості вищої освіти спеціальності Н2 Тваринництво

Випуск магістрів факультету технологій тваринництва та продовольства

Атестація здобувачів ступеня вищої освіти магістр

Зустріч гаранта освітньо-наукової програми "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" зі стейкхолдерами

Обговорення міждисциплінарної ОНП Технологія зберігання, переробки зерна та аграрний бізнес

Ректор ПДАУ Олександр Галич і проректор Анатолій Шостя відвідали ТОВ "Сенча": нові перспективи співробітництва

Представники ПДАУ взяли участь у заході Програми USAID АГРО

Робоча нарада з підготовки до акредитації освітніх програм: новації та рекомендації

Реалізація права здобувачів вищої освіти ОНП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» на вибір навчальних дисциплін

Реалізація права здобувачів вищої освіти на вибір навчальних дисциплін

Результати оцінювання рівня залишкових знань здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Обговорення проєктів освітніх програм для підготовки фахівців бакалаврського і магістерського рівнів разом з головою правління ПрАТ Полтаваплемсервіс

Обговорення закордонних практик студентів факультету технологій тваринництва та продовольства

Факультет технологій тваринництва та продовольства отримав подяку від ТОВ «НВП «Глобинський свинокомплекс»

Захист звітів з виробничої практики

Обговорення зі стейкхолдерами ОП Водні біоресурси та аквакультура

Випуск бакалаврів

Звіт про роботу рад з якості вищої освіти спеціальностей: Харчові технології, Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та Готельно-ресторанна справа

Атестація здобувачів вищої освіти

Внутрішня експертиза освітньої програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

Участь викладачів факультету ТТП у форумі на тему: «Реформа рибного господарства України та роль рибогосподарської науки»

Спеціальність 207 «Водні біоресурси та аквакультура» тепер в ПДАУ

Аналіз стану забезпечення якості освітньої діяльності під час реалізації ОНП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та заходи задля реалізації перспектив її розвитку

Стартувала процедура обрання здобувачами вищої освіти вибіркових навчальних дисциплін

ПДАУ продовжує роботу над новою ОПП Водні біоресурси та аквакультура

Методичний тренінг “Основні тенденції розвитку акредитаційного процесу та кращі практики роботи галузевих експертних рад”

Триває перегляд і оновлення освітніх програм

Випуск магістрів факультету технологій тваринництва та продовольства

Захист кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня магістра зі спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Захист кваліфікаційних робіт магістерського рівня освіти (заочна форма навчання) за спеціальністю 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Обговорення ОП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва зі стейкхолдером

Зустріч з стейкхолдером для обговорення освітніх програм

Обговорення проєктів ОПП ТВППТ на 2024 рік набору на випусковій кафедрі

Обговорення ОП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва з Оленою Канюкою

Обговорення ОП Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва із д. с.-г. н. Іриною Баньковською

Засідання робочої групи з перегляду та оновлення освітньої програми Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

Пропозиції студентів з удосконалення ОП ТВППТ магістерського рівня освіти на 2024 рік набору

Зустріч співробітників відділу моніторингу та забезпечення якості освіти зі здобувачами вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Вибір навчальних дисциплін здобувачів ступеня вищої освіти магістр

Студентська конференція за результатами проходження студентами виробничих практик

Постійна робота над удосконаленням освітньої програми

Підсумкова атестація здобувачів вищої освіти

Обговорення ОП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва І і ІІ рівнів вищої освіти

Робочий візит випускниці до ПДАУ власниці сімейної екоферми «Бабині кози»

Формування переліків вибіркових навчальних дисциплін

Підготовка до проведення вільного вибору здобувачами вищої освіти навчальних дисциплін

Обговорення стану навчально-методичного забезпечення освітніх компонентів освітньої програми Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва для здобувачів вищої освіти ступенів Бакалавр і Магістр на 2022-2023 навчальний рік

Пропозиції студентів з удосконалення ОП ТВППТ магістерського рівня освіти на 2023 рік набору

Обговорення змісту ОП з розробником стандартів вищої освіти за спеціальністю 204 ТВППТ професором Анатолієм Поліщуком

Завершення громадського обговорення ОП

Обговорення проєктів ОП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» для підготовки фахівців бакалаврського і магістерського рівнів

Випускники ПДАУ стають стейкхолдерами для рідного університету

В Новий рік – з новими здобутками!

Захист кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня магістра зі спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Захист кваліфікаційних робіт для здобуття освітнього ступеня магістра за спеціальністю 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Обговорення ОП ТВППТ I і II рівнів вищої освіти із стейкхолдером ТОВ НВП «Глобинський свинокомплекс»

На факультет ТВППТ завітали представники нашого потужного стейкхолдера ТОВ НВК «Глобинський свинокомплекс»

Захист звітів з переддипломної практики студентів спеціальності Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва другого (магістерського) рівня вищої освіти

Вибір навчальних дисциплін здобувачів ступеня вищої освіти магістр

Удосконалення якості освітніх програм – покращення якості освіти у ПДАУ

Захист звітів здобувачів вищої освіти ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Конференція за підсумками проходження комплексної технологічної практики здобувачами вищої освіти ступеня магістр

Онлайн-зустріч із науково-педагогічними працівниками та адміністрацією факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва

Обговорення зі стейкхолдерами ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Співпраця зі здобувачами вищої освіти щодо розроблення освітньо-професійної програми

Обговорення з головним зоотехніком ТОВ «Агрофірма імені Довженка» ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Обговорення проєкту освітньо-професійної програми

Засідання робочої групи

Зустріч зі стейкхолдером з Інституту свинарства і АПВ НААН України

Зустріч здобувачів вищої освіти зі стейкхолдером

Обговорення проєкту ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Участь студентів в обговоренні освітньої програми

Про роботу екзаменаційної комісії з атестації здобувачів вищої освіти

Обговорення зі стейкхолдерами проєкту ОНП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Продовжується робота з удосконалення освітніх програм спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Зустріч науково-педагогічних працівників факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва з стейкхолдерами в рамках круглого столу «Інноваційні технології годівлі тварин і технології кормів»

Карантинні обмеження не завадили спілкуванню студентів Полтавського державного аграрного університету зі стейкхолдерами

Захисти звітів