Зустріч з представниками UCM – Italy «Середньоземноморський союз шеф-кухарів – Італія»
Співпраця із закордонними стейкхолдерами продовжується
Кулінарно-культурний батл між Україною та Грузією в ПДАУ
Міжнародне співробітництво Університету із грузинською діаспорою та магазином "Аждарич"
Завершальний майстер-клас від Паоло Брешіа!
ПДАУ поглиблює співпрацю з Середземноморським союзом шеф-кухарів
Представники групи підприємств "Глобино" провели тематичний захід для студентів ПДАУ
Підписання договору про співробітництво між ПДАУ та Департаментом культури і туризму ПОВА
Чергова зустріч кафедри харчових технологій зі стейкхолдером ОП Харчові технології
Команда помічників Паоло Брешіа в ПДАУ
Майстер-класи від президента асоціації UCM – Italy Паоло Брешіа і його команди
Поглибилася співпраця між ПДАУ та ТОВ Vivat Провінція
У ПДАУ стартував новий сезон майстер-класів від Паоло Брешіа
Черговий візит Паоло Брешіа до ПДАУ
Нові договори про співпрацю – нові можливості в реалізації освітніх програм
Майстер-клас від італійського шеф-кухаря
Візит президента асоціації UCM-Italy «Середземноморський союз шеф-кухарів – Італія» до ПДАУ
Лекція з дисципліни "Мікробіологія сировини та харчових продуктів" зі стейкхолдером СЕМЕНКО Мариною
Зустріч магістрів ОПП Харчові технології зі стейкхолдерами
Вебінар з роботодавцями від компанії Danone «Інноваційні підходи у виробництві молочної продукції»
Вебінар від компанії «Danone» «Про якість молока та сировини»
Вивчення думки роботодавців стосовно задоволеності якістю освітньої програми «Харчові технології»
Святкування Дня працівників Харчової промисловості із залученням роботодавців
10 липня 2019 року знайомство з переробними підприємствами ТОВ АПК "Докучаєвські чорноземи"
Співпраця з академічною спільнотою
Відкрите заняття на базі маслозаводу Білоцерківської агропромислової групи 14 травня 2019
17 травня 2018 року майстер-клас від науковців щодо якості свинини