Співпраця з підприємствами

Зустріч з представниками UCM – Italy «Середньоземноморський союз шеф-кухарів – Італія»

Співпраця із закордонними стейкхолдерами продовжується

Кулінарно-культурний батл між Україною та Грузією в  ПДАУ

Міжнародне співробітництво Університету із грузинською діаспорою та магазином "Аждарич" 

Навчальна практика здобувачів вищої освіти спеціальності Харчові технології  на базі стейкхолдерів ПрАТ «Фірма «Полтавпиво»

Гостьове заняття з дисципліни «Контроль якості та безпеки харчових продуктів» на базі ДП «Полтавастандартметрологія»

Завершальний майстер-клас від Паоло Брешіа!

ПДАУ поглиблює співпрацю з Середземноморським союзом шеф-кухарів

Представники групи підприємств "Глобино" провели тематичний захід для студентів ПДАУ

Обговорення проєкту освітньої програми  Харчові технології для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з директором ТОВ «СІНЕРГО» м. Київ

ПДАУ поглиблює співпрацю з ДП "Полтавський регіональний науково-технічний центр стандартизації, метрології та сертифікації"

Підписання договору про співробітництво між ПДАУ та  Департаментом культури і туризму ПОВА 

Чергова зустріч кафедри харчових технологій зі стейкхолдером ОП Харчові технології

Команда помічників Паоло Брешіа в ПДАУ

Представники факультету Технологій тваринництва та продовольства відвідали ПРАТ «Полтавський олійноекстракційний завод - Кернел груп»

Майстер-класи від президента асоціації UCM – Italy Паоло Брешіа і його команди

Гостьова лекція в рамках освітніх компонент: Технічна мікробіологія та Мікробіологія сировини і харчових продуктів

Поглибилася співпраця між ПДАУ та ТОВ Vivat Провінція

У ПДАУ стартував новий сезон майстер-класів від Паоло Брешіа 

Літня практика студентів, в розрізі виробничих практик, на базі підприємств  готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Італії. 

Біотехнологічний форум і виставка-ярмарок провідних підприємств харчової промисловості Полтавщини на базі ПДАУ

Черговий візит Паоло Брешіа до ПДАУ

Нові договори про співпрацю – нові можливості в реалізації освітніх програм

Залучення стейкхолдерів до освітнього процесу студенів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Міжвишівський майстер-клас від президента Асоціації «Середземноморська спілка шеф-кухарів» Паоло Брешіа

Майстер-клас від італійського шеф-кухаря

Виїзне заняття з міжфакультетської дисципліни «Якість та фальсифікації харчових продуктів» на базі стейкхолдерів

Візит президента асоціації UCM-Italy «Середземноморський союз шеф-кухарів – Італія» до ПДАУ

Майстер-клас від президента асоціації «Середньоземноморський союз шеф-кухарів – Італія» пана Паоло Брешіа – початок розвитку ОПП Готельно-ресторанна справа

Лекція з дисципліни "Мікробіологія сировини та харчових продуктів" зі стейкхолдером СЕМЕНКО Мариною

Зустріч магістрів ОПП Харчові технології зі стейкхолдерами

Вебінар з роботодавцями від  компанії Danone «Інноваційні підходи у виробництві молочної продукції»

Співробітництво з «Яреськівським цукровим заводом» ТОВ «Цукрагропром», що входить до складу агрохолдингу «Астарта-Київ»

Вебінар від компанії «Danone» «Про якість молока та сировини»

Відкрита лекція 16 жовтня 2020 з начальником відділу безпеки середовища життєдіяльності Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Соколовою Наталією Миколаївною 

Вивчення думки роботодавців стосовно задоволеності якістю освітньої програми «Харчові технології»

Святкування Дня працівників Харчової промисловості із залученням роботодавців

Співпраця з ТОВ АПК «Докучаєвські Чорноземи» з метою налагодження зв’язків навчального процесу з виробництвом для  ЗВО  спеціальності 181  Харчові технології 

10  липня 2019 року знайомство з переробними підприємствами ТОВ АПК "Докучаєвські чорноземи"

26 листопада 2019 року в рамках трьохсторонньої зустрічі відбувся міжкафедральний круглий стіл «Сучасні підходи до якості та безпечності сировини та готової продукції на підприємствах харчової промисловості». 

Співпраця з академічною спільнотою

Відкрите заняття на базі маслозаводу Білоцерківської агропромислової групи 14 травня 2019

17 травня 2018 року  майстер-клас від науковців щодо якості свинини