Студенти вивчають бізнес та технології виробництва джемів на екскурсії до ТМ "Ендорфін"

16 липня 2024 року здобувачі вищої освіти спеціальностей 051 Економіка та 292 Міжнародні економічні відносини відвідали ФОП Камалетдінова Романа Рінатовича ТМ "Ендорфін". Студенти мали можливість ознайомитися з процесом виробництва плодово-ягідних джемів за авторськими рецептами та насолодитися дегустацією неймовірно смачних джемів.

Під час екскурсії здобувачі дізналися про історію започаткування цього бізнесу, що дало їм розуміння етапів розвитку та становлення підприємства. Вони отримали інформацію про технологічні процеси виготовлення джемів, включаючи вибір інгредієнтів і методи їх обробки.

Окрім того, студенти ознайомилися з економічними аспектами діяльності компанії, зокрема з фінансовими витратами на виробництво, маркетингом, стратегією продажів та управлінськими рішеннями. Відвідування дало можливість краще зрозуміти, як інноваційні підходи в харчовій промисловості поєднуються з економічними стратегіями для досягнення успіху на ринку.