УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ОН-ЛАЙН ВЕБІНАРІ
28 вересня 2023 року доцентки кафедри харчових технологій Алла Кайнаш та Євгенія Хмельницька долучилися до он-лайн вебінару на тему: «Критичні контрольні точки і критичні межі в системі НАССР».
Спікерами зустрічі були: Ольга Михайлова - керівник PROFI CLUB, тренер по підготовці державних перевірок, Наталія Болгова, сертифікований тренер КДК МАТРА, доцент кафедри технологій безпечності харчових продуктів Сумського національного аграрного університету, Олександр Гоман - Сертифікований експерт глобальної гармонізаційної ініціативи, директор ТОВ «Alimentarius system management».
Участь у вебінарі брали близько 400 осіб, це були представники підприємств харчової промисловості, освітяни, постачальники продукції, внутрішні аудитори з харчової безпеки.
Під час онлайн-вебінару розглядалося коло питань, що стосуються 12 кроків розробки системи НАССР; критичної контрольної точки та методології її визначення; критичних меж; особливостей документації щодо контролю у ККТ тощо.
Всі розглянуті питання будуть впроваджені викладачами в освітній процес для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології».